Şifalı Su Çeşme / Maden Suyu Kaynakları
-
KotomineKirei bunu yazdı
Malatya - Kahramanmaraş bölgesinde elbistan
Kendi isteğiyle kendini niye AB banlatmis ln bu arkadaşımız (:
-
bizim köyde de çok var bi ara tesis kurmak için de gelip inceleme yaptılar ama maliyeti yüksekmiş vazgeçtiler ( bildiğin sade soda tadı ) - Gümüşhane - Tekke Köyü
-
benim kuyudan çıkıyo :d maden suyunun daha az gazlısı. ama içince geğirtiyor. bi kere nargile suyuna koymuştum amk nargile içtikçe geğirtiyordu alksdjşalksdj
-
Trabzon şalpazarıi lçesinde acısu var ben içtim bir çok kez maden suyu gibi güzeldir yolu düşene öneririm.
-
adeleks bunu yazdısezeruludag bunu yazdı
Aynı zamanda bir çok yerde de denk geldim şifalı sular, işte böbrek taşına, ona buna iyi gelen doğal kaynaksuları varmış.. Geçenlerde istanbul çatalca kahramandere köyüne gittim mesela orada vardı bu tarz bi kaynak..
3 ay önce böbrek taşına, kuma iyi geliyor diye eniştem su getirmiş tds ölçer ile değerine baktım oldukça yüksekti çeşme suyundan 2 kat daha fazlaydı. içerisinde iyi minerallerin yanında zararlı olabilecek mikroplarda vardır dikkat etmek lazım
bahsettiğim olay buydu
https://www.posta.com.tr/gundem/sifali-diye-icilen-su-zehir-cikti-bolge-halki-husrana-ugradi-2550744
-
Batman - Sason ilçesinde de var böyle bir yer sodalı su akıyor çeşmeden millet içiyor baya şifalı diye