Sıfır 5800 Xpressmusic - 2 Adet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

spear bunu yazdı:
    -----------------------------

Lemuria bunu yazdı:

ilk çıktığı aylarda 460 a almıştım,velhasıl mürid müridi sikmemeli,sikemez!! şu an o fiyata temiz 3g ve 3gs ler satılıyor.

elin şeyinden düşmemiş mesaj yazarken. kimseye zorla birşey satmıyoruz. sen bulsana bu fiyata yazdığın fiyattan da senden alalım. ne çok konuşuyorsunuz bilip-bilmeden. bende geçen sene 426 ya aldım kampanya dan aynı telden. şimdi geliş fiyatı bu. konu hakkında bilginiz yoksa fikir yürütmeyin. 2 üstteki mesajı da oku. 2 yıl önce aldığım tel, şimdi daha pahalı. sizin mantıkla düşünürsek bedava falan olması gerekiyor onunda.

ciddi soruyorum senin için elveriyor mu bu kütüğü bu fiyata seninde bizzat içinde olduğun samimi bir oluşumda satışa sunmaya ? sen kendin alırmısın o fiyata ? ben şu an bu msj ı 430 TL ye aldığım iphone 3G'mden yazarken bilinçsiz arkadaşların bu ilkel cihaza bu kadar para vermesine göz yumamam gözleri kapalıysada açmaya çalışırım,internet ten alışveriş risklidir ve müşteriye cazip gelen yanı her zaman ekonomik olmasıdır,şu an gold da 480 e gördüm bu cihaz ı seninde cazip kılman için bu perakende fiyata istinaden en az %10 fiyat oynatman gerekiyor,yani tabiki satıyorsan sat kimse önünde durmuyor ama böyle bir forumda böyle bir konuya gelen olumsuz eleştirileri yadırgamamalısın bence,haydi kal sağlıcakla.

dont think twice its all right
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spear
    spear's avatar
    Erkek

kimseye zorla birşey sattığımız yok. isteyen gider golddan alır, isteyen başka yerden. Türkiye nin önemli bir kısmı kütükle geziyor senin yorumuna göre. zevkler ve renkler tartışılmaz. n79 kullanıyorum ben yıllardır, ipone4 de elime geçti, üstüne para versen kullanmam bende o takozu mesela.o yüzden kimsenin kimseyi kazıklaması falan söz konusu değil. tel in geliş fiyatı budur, daha uygun bulan varsa bu özellikte gider ordan alır. kimseye ne olur benden alın vs de yazmadık ilanda. ama tutupta sanki milleti kandırmaya çalışıyormuşuz gibi yorumlar can sıkıcı. isteyen gider 5800 kullanır, isteyen 5110, isteyen de ipone.

AYRICA, baktığınız gold sayfasında ne yazıyor, 484 TL demişsiniz ya.  

"STOK DURMU İÇİN LÜTFEN BİLGİ ALIN"

bu ne demek oluyor ? elimizde yok diyor adamlar alenen.

bende ipone 4 satıyorum o zaman. 300 lira. ama önce stok bilgisi sorun bana da.

alacağınız cevap: stok yok. sonra tekrar deneyin.

klasik piyasa öldürme tekniği. olmayan mala, en ucuz fiyatı vermek.

spear
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

arkadaş ya nokia öldü vllaha öldü billaha öldü, arkadaş geçen saf n97 yi 250 tl ye sattı.. alan yokmuş :S telefon da 32 gb sıfırdan cidden farksız jelatini hala üstündeydi.. ben olsam ben de vermem abi   ama yazık ya telefona parayı say say satarken sıç... 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spear
    spear's avatar
    Erkek

telefon bir yatırım aracı değildir zaten. alırsın kullanırsın, eskir, 1/4 fiyatına satarsın. ;)

spear
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

spear bunu yazdı:

telefon bir yatırım aracı değildir zaten. alırsın kullanırsın, eskir, 1/4 fiyatına satarsın. ;)

Ya da duvara patlatır atarsın o daha zevkli oluyor :D

İyi satışlar

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spear
    spear's avatar
    Erkek

1 adet forum dışı satımıştır. bu fiyata (bayi fiyatı) son 1 adet.

son 1 adet, adınıza faturalı - gara ntili - kutu üzerindeki jeletinleri açılmamış. kutuyu ilk açan siz olacaksınız. 

8 Gb hafıza kartı

KVK garantili

Fiyat: 530 TL 

(şehir dışı kargo ücreti alıcıya aittir - ankara da elden teslim alabilirsiniz.)

%3c3c3c3c

spear
Toplam Hit: 3208 Toplam Mesaj: 27