Sıfır Bir - ''Bir Zamanlar Adana'da'' İnternet Dizisi
-
Yönetmen yardımcısı Nazmi OKBAZ arkadaş benim. Görünce şaşırdım adını ama iyi iş çıkarmışlar. Sadece olaylar çok hızlı gelişiyor ama beğendim ben :)
Yeni bölüm 15 haziranda çıkacakmış arkadaşlar öyle söyledi. :)
biri tarafından 03/Haz/16 19:23 tarihinde düzenlenmiştir -
baya iyi olmuş bugün muhabeti olmuştu türk dizi sektörüne belki bi 6-7 yıldır çok uzağım ki 7 yıl önce de sadece 1-2 tanesinin adını bilirdim bu dizibaya beğendim zevkle izlerim biterse de üzülürüm
-
allahına kadar adanayı yansıtmışlar
-
tolgasen bunu yazdı
Yönetmen yardımcısı Nazmi OKBAZ arkadaş benim. Görünce şaşırdım adını ama iyi iş çıkarmışlar. Sadece olaylar çok hızlı gelişiyor ama beğendim ben :)
Yeni bölüm 15 haziranda çıkacakmış arkadaşlar öyle söyledi. :)
Hacım nazmi ile ayni üniversitedeydik 2007-2009 arası yoksa sendemi sdü densin :)
-
bomba olmuş :D
-
bu hızla giderse 15 dklık üç bölümde biter dizi. bence amaçları dikkat çekip piyasa dizilerine sıçrama yapmak, oyunculara gelince liderleri hariç gayet trrekler, ya gerçek trrekler ya da çok iyi oyunculuk var dizide
-
2. Bölüm bekliyoruz.
-
zaten şu alaburs traşımıdır nedir yanları kısa üstleri uzun tam hırsız tıraşı dırzo modeli nerde it kopuk var aynı traş mk
film güzel ama çok kısa,, eski mynet dizileri gibi ( yolunda a.ş) kendilerini az bilinir kılıp sinema sektörüne el atar bunlar yakında
-
iyi de, konulara lak diye giriyorlar amk bi sikim anlamadım :D
fakat oyuncular bomba ASKJFDKGJDK
-
Bunların 1 kezban 1 mahmut ile alakaları var mı yoksa onlardan bağımsızlar mı