Sıfır Bir - ''Bir Zamanlar Adana'da'' İnternet Dizisi
-
çok aso lan :) her ne kadar bir yolunda a.ş olmasada izleniyor bu arada 10 kg altın 1 trilyon ediyomuş :P
-
DevilKingtr bunu yazdı
çok aso lan :) her ne kadar bir yolunda a.ş olmasada izleniyor bu arada 10 kg altın 1 trilyon ediyomuş :P
110*
-
uGuR bunu yazdı
tv'deki mafya dizilerine 10 basar diye diye övünüldü duruldu ne kadar abartmayı seven toplum olduk çıktık.
10 basar mı bilmiyorum ama kurtlar vadisinden daha gerçekçi.
-
DadasAdam bunu yazdıuGuR bunu yazdı
tv'deki mafya dizilerine 10 basar diye diye övünüldü duruldu ne kadar abartmayı seven toplum olduk çıktık.
10 basar mı bilmiyorum ama kurtlar vadisinden daha gerçekçi.
Kurtlar Vadisi artık folloş olmuşta, o ilk bölümlerin hakkını vermek lazım. Efsaneydi. Sonra sıvadılar tabi.
---
Oyunculuklar ve müzikler on numara olmuş. Esas kadro dışındakilerde biraz yapmacıklık seziliyor sadece.
-
Naruto bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdı
Sonu cok boktan olmus noldugunu anlamadim amk bitiverdi. Ayrica su ses sorununa bi cozum bulsalar daha iyi olacak, oturup izlemiyolar mi sorun oldugu belli iste.
sonunda savaş güle silah yardımında bulunan adamı öldürdüler gelcek bölümde onun intikamını alıcaklar gibi.
her dizi film konusunda niye böyle kabak gibi spoiler veriliyor ki. bi türlü bu kültür gelişmedi bizim memlekette -_-
-
Gerçekçi filan değil, sadece olmasını istediğimizi veriyorlar:) He bunu iyi beceriyorlar en azından amatörün, aceminin birkaç tık üstü. Ayrıca bazı sahneler cidden profesyonelce çekiliyor, birkaç kişide bazı bazı iyi yoyunculuk sergiliyor. Hatta bayağı iyi. Ses konusunda sorun var söyleyecek birşey yok, ama en büyük acemilik ve sorun müziklerde. Bu müziklerle bir adım yol kat edemezler.
Sonuç olarak farklı bir iş yapmaya çalışıyorlar ve cidden farklı oluyor ve izleniyor, izlettiriyor. Bu da oldukça büyük bir başarı, yakın zamanda birileri ellerinden tutacak burası kesin. Hem tutsunlarda şu acemilikler ortadan kalksın, o zaman belki cidden iyi bir şeyler çıkar ortaya.
-
formu doldurdum dönerlerse adana ya gidebilirim
http://www.sifirbir.tv/kayit-formu/
-
gercekten harika olmuş
-
3. bölümde güzel olmuş. Konuyu yayıyorlar ama umarım toparlayamayacak şekilde yaymazlar. Zira bölümler arası bağlantı için ideal ama konu fazla yayılırsa bokuda çıkar.
-
Giderek kötüye gidiyor oyunculuk ve ses