Sıfır Noktası . . . Gün 9 / 11
-
11 yıl önce en iyi yönetmenler ve haber spikerleri eşliğinde tamamı (bütün medyada
dolaşan,youtube ve sözde amatör videolar dahil olmak üzere) stüdyoda hazırlanmış
videolar eşliğinde dünyaya sözde bir haber servis edildi "ikiz kulelere terör saldırısı" tüm
dünya canlı görüntüleri asla izlemedi izlenilen önceden montajlanıp,editlenmiş
görüntülerdi...
İşte bu belgesel eldeki görüntülerin nasılda montaj olduğunun kanıtıdır
-Aslında kulelere çarpanın bir füze olduğu
-kontrollü patlama sonucu, nasıl çöküşün başladığı
-nerdeyse 10'larca km çapında çarpmadan hemen önce tüm iletişim ağı ve dijital cihazların çalışmasının engellendiği !ve diğer bulgular eşliğinde hazırlanmış şimdiye kadarki en reel ve kişisel çaba ürünü bir belgeseldir
-
Bu videoyu cok onceleri izlemistim ve ciddi (harbiden ciddi) anlamda deliller var.
Bunu izlemeden once kulelere cidden ucak carptigini ama ucaklarin uzaktan kumanda ile kontrol edildgini dusunuyordum ama simdi
herseyin bir fotomontaj oldugu hakkinda bayagi bir suphem var.
Bu videoyu yapan italyan herif harbi video manyagi epey ugrasmis bunu yapmak icin.
-
çizeyimmm.. net gelince kesin izlemem lazım.
-
merak ettim hemen bakıyorum
-
çizik güzel konu izleyecegim
-
konu çok iyi araştırılmışa benziyor , götümüzdeki donu alsalar haberimiz olmıcak ulan :S
-
vakit bulunca izlemeliyim bayaa ilginc geldi :W
-
11 eylül 1990 -> yeni dünya düzeninin duyuruluşu
11 eylül 2001 -> ikiz kuleler saldırısı
11 eylül 2012 -> yani bugün birşeylerin olabileceğine inanıyorum.
-
Michaelsikkofield amcayı okumanızı tavsiye ederim...
-
İzlemiştim. Güzel belgeseldir. Tavsiye ederim.
-
bu video ilk çıktığı zamanlarda izlemiştim üzerine baya kafa yorulmuş çok sağlam bir çalışma sunduğu deliller anlattıkları çoğu insanın hasss.... demesine yetecek cinsden...