Sıfır Noktası . . . Gün 9 / 11
-
abi adam video için sanki ömrünü vermiş. çok uğraşmış harbiden.süper detay helal olsun.
-
Çizik atayım evde seyrederim.
-
usame binladin dublör kullanmaz o kulede hayatını kaybedenlerde dümenden öldüler sanırım bu yönetmenler yaşlandı ve keçileri kaçırdı :)
-
sittinsene bunu yazdı
usame binladin dublör kullanmaz o kulede hayatını kaybedenlerde dümenden öldüler sanırım bu yönetmenler yaşlandı ve keçileri kaçırdı :)
Haci olayda olen falan yok. En azindan ucaklarda(ucak varsa tabii) olen yok.
Alex Jones "Let's Roll 9/11" belgeselinde diyorki "Muhammed Atta denilen herif 9/12 tarihinde babasini telefon ile aramis."
AT&T sirketi cehennemin dibine telefon hatti cekmediyse bu iste bi bokluk var demektir.
-
bu benim konuya cevap niteliğinde mi yoksa ?
http://www.tahribat.com/Forum-Das-9-11-Mega-Ritual-01-42-Alamanca-164776/
-
Buraya da cızık atak akşama izleyecek belgesel buldum galiba...
-
angelofhope bunu yazdı
11 eylül 1990 -> yeni dünya düzeninin duyuruluşu
11 eylül 2001 -> ikiz kuleler saldırısı
11 eylül 2012 -> yani bugün birşeylerin olabileceğine inanıyorum.
Bu dediğine bende katılıyorum şu an bir usa kolonisi olan ülkemizin kaderi ile ilgili joe biden in senatör olmadan ulusal güvenlikte iken (cia veya inteligence)2003 yıında amerikanın sesi televizyonunda tezekere ile ilgili soruları alırken gazetecilere 2013 yılını bekleyin demesi bana hiç manidar gelmiyor çünkü bir şeyi gizli yapsalarda herşey gözümüzün önünde dönüyor.
weskeyy tarafından 11/Eyl/12 12:23 tarihinde düzenlenmiştir -
sikko nun blogda bu konuyla ilgili baya yazı var tavsiye ederim.
-
dursunda müsait olunca izleyelim
-
Bu videoya cevap bir video vardı. haklı yanlarını gösterirken nerelerde nasıl saçmaladığını felan gösteriyordu. Onu bir türlü bulamıyorum bi bulsam bu elemana bi cevaplar çakıyodu ki aklın şaşar.