Sıfırr Hp Elitebook 8460P
-
arkadaşlar hediye olarak gelen 2tane hp elitebook 8460p var ürünler tr garantili ve garantileri ise 16.07.2015te bitiyor ürünü araştırabilirsiniz piyasa fiyatı 3000 küsür bende 1500e bırakıyorum :) sadece işletim sistemi kurulmuş o kadar 2 defada şarj edilmiş özellikleri ise
HP ELITEBOOK 8460P i5-2540M 4GB 500GB 14" VGA 1GB Aile HP Elitebook 8460p İşlemci Cinsi Intel Core i5-2540M (2,60 GHz, 3 MB L3 önbellek) Ön Bellek 3MB Bellek 4 GB 1333 MHz DDR3 SDRAM Maksimum Bellek ( MB) * Bellek Slot Sayısı 2 Sabit Disk 500GB SATA 7200 rpm Ekran Boyutu 14" Ekran Tipi LED HD Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768 ( Monitöre bağlandığında 1680 x 1050 ) Optik Sürücü DVD+/-RW SuperMulti DL Ekran Kartı INTEL HD
Ses Kartı var Faks Modem yok Network Kartı Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000 I/O Port 2 USB 3.0 1 eSATA/USB 2.0 Birleşik, 1 USB 2.0 şarj,1 harici VGA monitör, 1 Ekran Bağlantı Noktası, 1 1394a, 1 stereo mikrofon girişi, 1 stereo kulaklık/hat çıkışı, 1 AC gücü, 1 RJ-11, 1 RJ-45, 1 yerleştirme konektörü, 1 ikincil pil konektörü Klavye Q Türkçe Mouse TOUCH PAD Pil Tipi - Ömrü 6 Hücreli Ağırlık (kg) 2,07 kg Wireless 802.11a/b/g/N Bluetooth var İşletim Sistemi Yok- İstenilmesi durumunda windows 7 kurabilirim. Web Adresi Garanti ( Yıl, Açıklama) 3yıl garanti Kamera var Renk Renk seçeneği yoktur Uzun (Internet) Açıklama HP ELITEBOOK 8460P i5-2540M 4GB 500GB 14" VGA 1GB W7ULT -
Fatura kesebiliyon mu hafız ?
-
malesef fatura kesemiyorum bana iki tane hediye geldi bende biri fazla diye satıyorum hp müşteri hizmetlerini aradığımda bana 16.07.2015te garantisinin biteceğini söylendi zaten ürünü ve şarj aletini yollayacağım banada o şekilde geldi zaten
-
buda ekran boyutundan gitti amk...
-
Güzelmiş bizde böyle birşey almak istiyorduk ama fatura lazım. Kolay gelsin ...
-
ne iş için kullanacaksınız ki ekran boyutundan gitti demişsiniz?
-
kardeş yanlış anlamada bu laptopun elitliği nerden geliyo tipi cok dandik ekran kartı tırt
işlemci pil hep standart bu niye bu kadar pahalı
fiyatını sorgulamıyorum
neden pahalı diye soruyorum
-
DestinatioN bunu yazdı
kardeş yanlış anlamada bu laptopun elitliği nerden geliyo tipi cok dandik ekran kartı tırt
fiyatını sorgulamıyorum
tam ben yazacaktım sen yazmışsın. konuyu açan arkadaşla alakası yok ama bu makinanın neresi elit? neresi 3 bin tl ediyor?
-
Elitebook workstation olarak kullanılıyor. Arkadaşımda vardı çok memnun, herşeyi standart gibi ama ısınma gibi bir sorun yok sonucta workstation ...
-
oliWeR bunu yazdıDestinatioN bunu yazdı
fiyatını sorgulamıyorum
tam ben yazacaktım sen yazmışsın. konuyu açan arkadaşla alakası yok ama bu makinanın neresi elit? neresi 3 bin tl ediyor?
aynen bende onu yazacaktım tam olarak 1-2 resim koysan fena olmaz :D
-
bende hediye geelene dek böyle birşey olduğunu bilmiyordum ama şimdik elimge geçince baktım fiyatlarını görünce çok şaşırdım bende ona göre bir fiyatla satıyorum zaten elime geçeli 2 gün oldu düğünde hediye olaarak bir tane bana bir tanede eşime geldi bende daha yeni inceliyorum yani ürünü estetiği biraz farklı bir ürün ve kullanılan parçalar diğerlerinden daha kaliteli diyebilirim yani fazlalık diye satıyorum yoksa elimde zaten kullandığım başka laptoplarda var