Sıfırr Hp Elitebook 8460P

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kallesh
    kallesh's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkdaşım birincisi bunu hediye eden aile dostumuzdu onunda istanbulda şirketi var isteyen olursa onunlada görüştürebilirim yani çalıntı v.b olması imkansız garanti meselesine gelince seri noları ile hp müşteri hizmetlerini arayıp rahatlıkla sorabilirsiniz yani benim o konuda hiçbir sıkıntım yok yani    ayrıca bu serinin şöyle bir özelliği var fan sesi sıfır ısınma sıfır parçaları kalitelidir yani mantıken düşünün bir kere adamlar bu kadar saf mı diğer piyasadaki ürünlerden hiçbir farkı yok eee adamlar bu fiyata satıyorlar millettte mal zaten öyle alıyorlar hiçbir farklılığı olmadan bu ürünü hadi onuda geçtim ticari şirketlere sadece veriliyor diyorsunuz ama internette baktıgınızda birçok sitede ürünün satışı yapılıyor yani isteyen arkadaş oradan 3000 küsüre alabilir yani hadi dandik diyelim neden siz bunca zamandır bu ürünü kullanıyorsunuz ve garntiye gönderdiğinizde sizi uğraştırmadan direkt yenisini yolluyorlar ki lütfen eğer ürünü almayacaksanız milletede engel olmayın arkdaşlar

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kallesh
    kallesh's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ayrıca bendeki hp de webcam mevcut ve hoparlörde gayet kaliteli siz artık laptopu nasıl kullanıyorsanız o hale geliyorsa http://www8.hp.com/tr/tr/products/laptops/product-detail.html?oid=5080310 siteye girdiiğinizde Çarpma, düşme ya da çizilmeler için endişelenmeyin. HP EliteBook'ların amaca uygun tasarımı, onları sağlam iş bilgisayarlarına dönüştürür. Şık platin kasa ve düşme, sarsıntı, toz, irtifa ve yüksek sıcaklık dereceleri için yapılan askeri kullanım seviyesindeki testler[4] dizüstü bilgisayarınızın zorlu seyahatlere ve sert çalışma ortamlarına dayanabilmesini sağlar.  yazıyor buna rağmen eğer lapotpu çökertebeiliyorsanız diyecek birşey yok yani helal olsun

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kallesh
    kallesh's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ürün 1450 tl den satılmıştır teşekkürler :)

Toplam Hit: 3887 Toplam Mesaj: 24