Şifre Kımak
-
Okuldaki Bilsa diye bir programın şifresini kırmak istiyorum.Lütfen yardım ediiiiiiiin.
Programın kullanıcı adını biliyorum... -
kullanıcı adı:bilsa
şifre:bilsa -
dangeruos kardeşim o senin dediğin ilkokullarda olanı.onu bende biliyorum.ama liselerde olay daha profesyonel ama hiçbir güvenlik açığı kapatılmamış ve prg delphide yazılmış.rahatlıkla indirebilirsiniz.
ben 1.sınıfta iken resalet açıklarını görmüştüm war ya ben ilgileniyordum o olaylarla.çok basit açıkları wardı.istediin gibi girebilirsin.kimse güvenlik düşünmemiş tek dertleri para o.ç.nın -
kıramazsınız.......
niebiliyormusun????
bu sene kırdığında gelecek seneki kurulumda veya yasa değişiklikleri gibi durumlarda yeniden kurulumu yapamayacaksuın...
bu sefer mecbur bilsayı çağırman gerekecek çünkü kayıtlar bilsadakayıtlı...
bu sefer adamlar gelmeyecekler...
eğer okulda bir öğrenci isen hiç karışma kardeş....,
şimdi senin sorunun kesin format attığında yetkili değilsiniz demesi demi :)))
bence kiç uraşma...
ayrıcada liseler için olanın(ms dou için) tandart şifre
AZX AZX
YADA
AZX AZX
İŞTE BÖLE :)))) -
Dangerous bunu yazdı:
-----------------------------
kullanıcı adı:bilsa
şifre:bilsa
-----------------------------
bu şifreye katılılıyorum ama 1234567 de olabilir yanlış hatırlamıyorsam ama nilsa olmalıydu
yaptığın şey çok ayıpdevam et!!!!
-
o lise de öğrenciyim ama ben sadece notlar,devamsızlıklar falan filanı kurcalayacağım.
-
Bu konuda yardım edebilecek bir dost yok mu?!?!?!
-
harbi gec cvp oldu ama neyse
kardes bende yaptım aynı kurcalama islerini lisedeyken nası:
trojan attım makinaya sona daha onceden beliledigim veri dosyalarını kendi makinama alıp makinama yuklediim bilsada editledim ve tekrar upload ettim
ozaman ki veri dosyaları uzantısız olan dosyalardı -
bak usta şifreyi nasıl kıracağına yardımcı olurum ben lise3teyim lise1de okula girmeyi başardım o zaman exel kullanıorlardı sonra işi iyice ilerlettiler yine girmeyi başardım...Devamsızlıkları değiştiriyorum onda bir sorun olmuyor ama notları değiştirince her yıl kontrol ediliyor yani notlar üzerinde geçici olarak etkin oluyor...Disket var ellerinde ve ayrıca MEB de tüm kayıtların yedeği var...Eğer okulda pc den anladığını bilenler varsa bu işi hiç yapma çünkü notlarında yanlış olduğunu okul idaresi tesbit edince seni araştırırlar bok yoluna gidersin devlet pc lerine girmek suçtur...Şifreyikırmak istiyorsan özelime gel ama fazla işine yaramaz devamsızlıkları düşürürsün o kadar.....
-
slm dostum bence sen kafanı derde sokuon bana kalırsa okul pc lerine hiç girme suçtur bi yakalanırsan okuldan dahi atarlar
-
o sifreyi oraya girmek icin pc basina gecebildigine gore
koy bi tane keylogger zahmet bile etme mailine gelsin sifreler.
ama boyle birsey yapmani istemem
git mudure rica et versin sifreleri ;)
Toplam Hit: 9352 Toplam Mesaj: 18