Şifre Kımak
-
herhalde bu işle uğraştığımı bilmeyen hoca yoktur.
ama o bilsa kurulu olan makina internete bağlanmıyo herhalde. saolun arkadaşlar.
computerwolf usta bu konudaki bilgilerini istersen burda paylaş istersen hacker_hakkinen@yahoo.com a at.
tabi ki istersen. -
merhaba dostum mail at senin işini halledeyim
-
Ulan Domatesler Ne sacmalıyorsunuz yaw
Soylediklerinizin hepsi yanlış...
Yapması gereken en kolay yolu
(Öğretmeni siksin ve fotoğrafını çeksin)
Sonra muallimi tehdit etsin ya şifreler
yada götünü
en son iş olarak fotoğrafların www.gotverenler.federasyonu.com "a reklam yaparım der ve al sana şifre (Bak Ne Kolay Oluyormuş )..................................
ishte bütün olay bhu -
dostum sen bana bazı bilgileri açık olarak ver ben istediğin notları vereyim sana okey mail at
-
Arkadaşlar bilsa şifreleri sizin dediğiniz bilsa değil o sadece programa giriş şifresidir.
AMA
bilsa ilk kurulduğunda mavi bi ekranda birsürü şifre ister o ekran da iken alt+taba basın
c:\windows\system\mscomm32 isimli notpad dosyasının ismini mscomm321 yapın sonra ,regedit girin orda bilsa yı açın yan menude bir sürü sayı gelecek ordan en alttakı 50 sayıyı kopyalayın ve tekrar mavi ekrana dönün oraya yazın son 5 rakamın 3.süne D yazın ve şifreleri girdim butonuna basın
Şifre KIRILMIŞTIR!!!
ÇOK YAKIN ZAMANDA SİTESİDE ÇÖKECEKTİR!!! -
Bilsa hakkında sormak istediğiniz her şeye cevap vardır
-
sen devamsızlıklara gireceksen once o bligisayara girmek lazım onun içinde okulun e-maili biliyosan mailine bi tane trojan at ve bilgisayarına gir ozaman devamsızlıklara felan girebilirsin.
bilgisayara giremiyosan bana e mail adresni yaz adını soyadını numaraını da yolla istediğini yapıyım
Toplam Hit: 9353 Toplam Mesaj: 18