Şifreci Mühendisler Öldürüldü Mü?
-
öldürüldükleri 300 metreden belli oluo zaten :S ama bu saatten sora araştırsan ne yazar.. diğer dahileri korumaya özen göstermeli..
-
Aselsan Mühendisleri Beyinlerine Gönderilen Radyo Dalgalarıyla İntihara Zorlandı
bu amerikadan herşey beklenir
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------Aselsan Mühendisleri Beyinlerine Gönderilen Radyo Dalgalarıyla İntihara Zorlandı
-----------------------------
Mükemmel bişey. -
HolySeclorum bunu yazdı:
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------Aselsan Mühendisleri Beyinlerine Gönderilen Radyo Dalgalarıyla İntihara Zorlandı
Mükemmel bişey.
-----------------------------mükemmel mi????
eğer öyle bişi mümkünse taş üstünde taş kalmazdı ben inanmıyorum ...kendi fikrim bu tabi...
-
bi insan intihar ederken önce bileğini ardından boğazını nasıl keser? + bir mühendis neden intihar eder, mühendis adam bugunun kötü yarının daha iyi olabileceğini, bunalımdan kurtulabileceğini vs zaten bilir, muhendis olmasına da gerek yok zeki adam da bunu bilir.. neyse, yazıcıoğlunun trafik kazasında ölmesini de ekleyelim daha açık olur sanırım cevap.
-
o.ç CIA
-
ewt bu haberi okmuştum.. gazetelerden tam sayfa deniz akkaya haberleri vardı 2.3 sayfalarda köşede bu habere küçük bi yer ayırılmıştı..
bunu görünce işin içinde bazı türklerinde olabileceği aklımdan geçior.. nie arka sayfalarda küçk bi haber die koysun ki gazeteler ?
-
carpuss bunu yazdı:
bi insan intihar ederken önce bileğini ardından boğazını nasıl keser? + bir mühendis neden intihar eder, mühendis adam bugunun kötü yarının daha iyi olabileceğini, bunalımdan kurtulabileceğini vs zaten bilir, muhendis olmasına da gerek yok zeki adam da bunu bilir.. neyse, yazıcıoğlunun trafik kazasında ölmesini de ekleyelim daha açık olur sanırım cevap.
-----------------------------ilk önce boğazını kesmiştir sonra bileklerni...tövbe tövbe....ulan a.q
bizde köyden yarın geldik tabi yerseniz...
-
işte buyrun uçak düştü şimdide çok garip....
-
cold-m4 bunu yazdı:
öldürüldükleri 300 metreden belli oluo zaten :S ama bu saatten sora araştırsan ne yazar.. diğer dahileri korumaya özen göstermeli..
-----------------------------aq ii ki bişey dedik :/