Şifreli Konuşma Uygulaması-Jammer-Böcek Bulucu Vs
-
hocalar selam,
bu aralar kişisel güvenlige kafa yoruyorum.
- Iphone için konuşmaların şifrelenip güvene alındığı bir uygulama varmıdır
- Çin malı Jammerler var ucuza, hiç alan deneyen test eden öneren var mı?
- ortamda böcek bulucu gizli kamera bulucu gibi aletleri ucuz bulabileceğimiz çin sitesi biliyormusunuz?
TR sitelerinde çok aşırı pahalı oldugundan butür cihazlar için alternatif önerilerinizi bekliyorum
murid serhat
-
Ne iş yapıyosunki?
dinlenmek istemisan
akılsız telefon kullan o_0
sonra rehatiya bah. -
Hocam sen ne işler ile Meşgulsün yahu, baya bi Kişisel Güvenliğe sardında. ?
Bu arada Çizikleyelim güzel konu.
-
Ajanım : P
kişisel gelişim ve merak hocam
tr sitelerinde bikaçbin tl ye satılıyor o ürünler, merak için para harcayamam o kadar: ) belki alternatif bi ucuz alma metodu bilen yada basitçe yapılış şekli bilen bi mrid vardır diye şeyettim..
misal lazerle ortam dinlemesine karşı odanın camına şarjlı diş fırçalarını dayayıp titreşim vermek yetiyormuş.. bununla ilgili alet de 575 tl ye satılıyor, bkz. http://www.casuskamera.com/urun-id-31-lazer-dinleme-engelleme.html
işte böyle pratik şeyler arıyor/araştırıyor/merak ediyorum : )
-
S-E-R-H-A-T bunu yazdı
Ajanım : P
kişisel gelişim ve merak hocam
tr sitelerinde bikaçbin tl ye satılıyor o ürünler, merak için para harcayamam o kadar: ) belki alternatif bi ucuz alma metodu bilen yada basitçe yapılış şekli bilen bi mrid vardır diye şeyettim..
misal lazerle ortam dinlemesine karşı odanın camına şarjlı diş fırçalarını dayayıp titreşim vermek yetiyormuş.. bununla ilgili alet de 575 tl ye satılıyor, bkz. http://www.casuskamera.com/urun-id-31-lazer-dinleme-engelleme.html
işte böyle pratik şeyler arıyor/araştırıyor/merak ediyorum : )
bi örnde ben verim mutfak robotuna bi tane demir tası oturturup döndürürsen sinyallleri keser
-
- ortamda böcek bulucu gizli kamera bulucu gibi aletleri ucuz bulabileceğimiz çin sitesi biliyormusunuz?
evet 15-20 lira felandı herhalde bir ara getirtip satacaktım yoklama çektim talep yoktu getirtmedim :D
-
Akilli telefonlar icin Blackhat Europe ta pdf olarak yayinlanan bir yazida Secure Password Managers(!) a deginilmis. Tam olarak senin istedigin degil ama bunu bile okuyunca akilli telefonlarda guvenlik diye bir seyin olmadigini anliyorsun.
Konusmanin guvenli olmasini istiyorsan askeriyenin kullandigi yontemlere bak. Aselsan cihazlari disariya satiyor mu bilmiyorum ama guvendigin kisi ve sen hergun kriptoyu tazeleyerek iletisim kurabilirsiniz. :)
metal dedektorunun hassasiyeti arttirilirsa bocegi ve kamerayi bulmaz mi? telekom tarafından 15/Mar/13 17:10 tarihinde düzenlenmiştir -
Bundan bana da lazım :) Takıp ... Özellıkle Böcegın yerını bulan cınsınden :D
Dostum bulursan bı PM salla bana da ...Dedıgın gıbı turkısh sıtelerde cılgın fıyatlı bunlar ;
(Böcekler 1500 TL lerde , Böcek tresbıt edıcıler 3500 TL lerde) -
Hala akıllı telefon olayına geçemedim gerçekten güvenlik sıfır don renginize kadar loglanıyor(gerçi bilgisayardada durum pek farklı değilya)
Konuyada bi çizik atmış olayım,bu böcek tarama cihazlarından alabilirim.
Bi kattaki iletişimi kesebilecek derecede jammer'lar 20 dolara satılıyo dealxtreme'de :D
-
pcdoktor636 bunu yazdı
Hala akıllı telefon olayına geçemedim gerçekten güvenlik sıfır don renginize kadar loglanıyor(gerçi bilgisayardada durum pek farklı değilya)
Konuyada bi çizik atmış olayım,bu böcek tarama cihazlarından alabilirim.
Bi kattaki iletişimi kesebilecek derecede jammer'lar 20 dolara satılıyo dealxtreme'de :D
YAw satılıyor da lınlk verırmısın hocam o jammer lere? Ve tabı ne derece güvenılırler?
+ Akıllı telefonlarda onerebılecegınız ne var? :) -
S-E-R-H-A-T bunu yazdı
- Çin malı Jammerler var ucuza, hiç alan deneyen test eden öneren var mı?
evet ben 2o tl lik jammer almıştım bildiğin şebekeli gprs leri altüst ediyordu pasajın içinde 15 metrede etki ediyordu
zalimadam tarafından 15/Mar/13 20:51 tarihinde düzenlenmiştir