folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Şifreli Konuşma Uygulaması-Jammer-Böcek Bulucu Vs

Şifreli Konuşma Uygulaması-Jammer-Böcek Bulucu Vs

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

Faraday kafesi yap kendine onu oda şeklindede yaparsın kablosuz olan tüm cihazlar içeride çalışmaz sinyal olmaz yani

Ufak bir örnek telefonu alüminyum folyoya sarın iyicene ( delik melik olmasın folyo ) sonra buzdolabı poşetine koyun o telefonu arayın bakalım :D ulaşılamıyor der

Peroksit tarafından 15/Mar/13 20:52 tarihinde düzenlenmiştir

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Öncelikle sorunun cevabı çok geniş. Cevabını net bildiğim 2 konuda sana yardımcı olabilirim.
    -Güvenli haberleşme. Ses, telefon, video görüşme, sms vb.
    Voip kelimesini duydunmu? Voice of ip yani ip üzerinden ses transferi. Bunu yapabilmen için sık kullanılan sip protokolü vardır. Sip kısaca görüşme yapacakların birbirini bulması ve oturum açması demektir. Birde h323 dü yanlış hatırlamıyorsam eski ve şu anda nadir kullanılan sip in işini yapan bir protokol var. Neyse kafanı fazla ütülemeyeyim.
    Telefonuna (android, symbian, windows mobile, ios vb. ...) yada bilgisayarına (windows,linux, mac vb. ...) yazılımını yüklersin. Bu yazılım senin voip santraline (ıp santral olarakta bilinir) ulaşarak belirlediğin ayarlarda iç hat numarası oluşturur. işyerlerinde, okulda iç hat telefonları vardır. işte aynısını internet üzerinden oluşturur. Sen fransada, santralin antalyada, santrala senin gibi bağlanmış diğer aboneler amerika, diyarbakır yada canının istediği her yerde olabilir. internet bağlantısı olması kafi. Cafe de okulda nerde bulursan bu ağları bile kullanabilirsin. 3g de de çalışır ama ping süresi (seste bozulmalar yapabilir) ve sürekli açık 3g nin pil düşmanı olması nedeniyle tavsiye etmem.Bu haberleşmeyi kriptolu yapabilirsin. Aes 256 gibi bankaların kullandığından bile çok daha sağlam kriptolama ile santraline bağlı aboneler arasında görüşme yapabilirsin. Ayrıca internet bağlantısı dışında ücretsizdirde. Ses, mesaj aklına ne gelirse haberleşme yapabilirsin. Senin ıp santralin olmalı ve şifreli görüşeceğin kişiler bu santrale internet üzerinden bağlanmalı. Sen 12, sevgilin 13, metresin 14, ... iç hat numarası atarsın. Voip yazılımından 14 ü tuşladığında metresinin telefonu çalar. Sonra bildiğin telefon gibi konuş. Symbian sistemlerde bu işin adı internet telefonudur. Ayrıca masa telefonu gibi olanıda vardır. Santralin ve telefonun desteklerse yüksek kaliteli video gürüşmesi yapabilir, sms atabilirsin. Bu dediklerimi senin ıp santraline bağlı aboneler arasında sınırsızca yapman mümkündür.
    -Telefon güvenliği.
    Sanılanın aksine akıllı olmayan telefonlarda da güvenlik zaafiyeti vardır. Bedava hiçbir yazılımı yükleme. Gps in kapalı olsun. Data transferini mümkünse otomatik yapma hatta hangi yazılımların kullanabileceğini belirle. Tüm güncelleştirme kontrollerini kapa. kapitalist sistemde bedava birşey yoktur, senin bedava olduğunu düşündüğün şey vardır. O yazılımı yazan bir şekilde para kazanmali ve günümüzde bunun en kolay yolu bilgi hırsızlığı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

Dealxtremeden jammer bulabilirsin ama bir yere kadar engelliyebilirsin hocam . 

Son dönemde yeni bi dinleme yöntemi ortaya çıktı . Optik dinleme . 

Mantığı ise sen konuşurken çıkan ses titreşimlerinin odada yanan ampulun ışığıyla olan etkileşiminden dinliyorlar

yani konuştuğun mekandan dışarı ışık sızmasıyla dinliyorlar :)

Yani mecbur ya lambaları kapatıcan :D yada sığınak tarzı bi yere giricen 

Optik dinleme nasıl yapılır diyorsan :W

http://www.instructables.com/id/How-to-Listen-to-Light/

Hatta tubitağın bu konudaki açıklaması bile vardı 

http://haber.mynet.com/gizli-gorusmeleri-yer-altinda-yapin-681058-politika/?utm_source=facebook&utm_medium=referral&utm_campaign=fb

Twitter tarafından 15/Mar/13 22:44 tarihinde düzenlenmiştir

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ne işlerle meşgulse meşgul, rahat bırakın adamı ya. kimse kimseye -hele konu özel hayatsa- hesap vermek zorunda değil.

kişisel güvenlik önemlidir hocam. bu konu bana bir anımı hatırlattı. bazı konularda dünyanın number one community & support sitelerinden birindeyim. international buddy bendeki titizliği (double vpn+proxy+socks5 tor) farketmiş olacak ki rahat ol diyor bana. ben kendi ip'mle giriyorum, biz legal bir topluluğuz, herhangi bir sorunla karşılaşmazsın, karşılaşırsan biz buradayız diyor.

legal olduğunuz için mi önceki topluluğunuz kapandı? baskını haberlerden izledim! diyorum (...) konu gizli olsaydı devamını da anlatırdım ama neyse  :)

şifreli konuşma uygulaması demişsin; gibberbot işini fazlasıyla görür.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S-E-R-H-A-T
    S-E-R-H-A-T's avatar
    Erkek

tüm cevaplar için teşekkürler hocam, hepsini tek tek değerlendirip yazacağım.. tbt nin bu ruhunu seviyorum : )

şeyini şeyettiğimin şeyi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    CodeInside bunu yazdı

ne işlerle meşgulse meşgul, rahat bırakın adamı ya. kimse kimseye -hele konu özel hayatsa- hesap vermek zorunda değil.

kişisel güvenlik önemlidir hocam. bu konu bana bir anımı hatırlattı. bazı konularda dünyanın number one community & support sitelerinden birindeyim. international buddy bendeki titizliği (double vpn+proxy+socks5 tor) farketmiş olacak ki rahat ol diyor bana. ben kendi ip'mle giriyorum, biz legal bir topluluğuz, herhangi bir sorunla karşılaşmazsın, karşılaşırsan biz buradayız diyor.

legal olduğunuz için mi önceki topluluğunuz kapandı? baskını haberlerden izledim! diyorum (...) konu gizli olsaydı devamını da anlatırdım ama neyse  :)

şifreli konuşma uygulaması demişsin; gibberbot işini fazlasıyla görür.

Yok be yahu, Adama bişey dediğimiz yok bizimkisi Tahribata özgü Merak. :)

Bakınız kendiside durumdan rahatsız değiller zaten...   Ve Sana katılıyorum Kişisel Güvenlik çok önemlidir.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 2599 Toplam Mesaj: 17