Şifreli Wireless Modeme Bağlanma
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------C_e_Z_a bunu yazdı:
-----------------------------
derdim şu olum-şifremi biliyorum bağlanamıyorum:D o nasıl olcak ?13 haneli ağ anahtarı ne amk ! onu çözemedim:S
-----------------------------o anahtar mac adresi olmasın :)
13 haneli mac adresi? -
scorpus bunu yazdı:
G-Turk bunu yazdı:
-----------------------------@DJ_Alper, eger Prism veya Atheros cipsetli bir donanimin varsa, BackTrack 2 veya BackTrack 3 Beta indir.
Yada Pardus veya herhangi bir Linux kullaniyorsan http://www.aircrack-ng.org adresinden paketleri indirip islemlere baslayabilirsin.
Aircrack-Ng.org sitesinde isine yarayacak tutorialler mevcut.
backtrack 3 şu anda en uygun olan
Donanimi tanima acisindan evet öyle.
Ama arkadasin bilgisayarda kurulu Linux varsa, ekstra 700-750mb BackTrack 3 Beta indirmesine gerek yok.
Aircrack-NG paketi isini görür. -
dostum sana önerim modemin ip sini al sonra arayüzüne gir hangi marka olduğunu bulunca fabrika kullanıcı adı şifresini gir ordan wireless şifresini değiştir ben yaptım 4 mb hemde türk telekomdan :D
-
routerda reset tusu var ona tikla ordan hersey bastan baslar. (sifre gider)
daha routerinin markasina gore ip numarasini gir. kullanici adi ve sifre sorucak. orda resetlenmis kullanici adi ve sifreni gir (routerin kitapciginda veya internette bulabilirsin, marka ve modele gore degisir) sonra admin sifreni ve baglanti sifreni ayarla.
-
Compiden hayir gelmez hoca,sicacak vakit bulamiyorum :|
-
şu anki ipni ver bana bide modem şifreni ben sana modemin wlan şifresini değiştirim
-
asker haci RemoteDektop acim ,makineye gir :D eleman o bilgileri verdikten sonra ne anlami kalacak ki :D
-
haci ben napim milletin pc sine girip sadece bilgi işlemciyim nbu konulardan anlıyorum oyüzden söyledim turuvalarla uğraşan lamerlarla karıştırma beni ;)
-
Eğer kullandığın modem airties yada airmax ise pm ile ulaş sana anlatayım...
-
SiyanojeN bunu yazdı:
boş işler buunlar...
-----------------------------muhaha