folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Şifreli Wireless Modeme Bağlanma

Şifreli Wireless Modeme Bağlanma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    Arkadaslar,şimdi bi laptop var,evdeki modem kablosuz bağlantıya uygun fakat şifreli.Şifreliye nasıl bağlanmam gerek,ağ anahtarıyla kendi modemime bağlanmak istiyorum ama 13 haneli şifreyi soruyor,kendi modemi kurarken girdiğim şifre değil-başka şekilde bi şifreleme olsa gerek-kabul edilmiyor ileri denmiyor-yani bağlantı sağlanmıyor.

Şifreyi oraya ben nasıl girerim? Nasıl bağlanabilirim?
    Laptop da ethernet girişi sağlanmıyor arızalı.USB içinde benim modem uygun değil.

Yardımlarınızı bekliyorum....

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

dayı çok açıldı bu konu bir kaç program verdiler hiçbiri bi boka yaramıyo

anlayanda yokki adam akıllı yoksa süper bağlantılarım var :) 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    derdim şu olum-şifremi biliyorum bağlanamıyorum:D o nasıl olcak ?13 haneli ağ anahtarı ne amk ! onu çözemedim:S

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

C_e_Z_a bunu yazdı:
    -----------------------------
    derdim şu olum-şifremi biliyorum bağlanamıyorum:D o nasıl olcak ?13 haneli ağ anahtarı ne amk ! onu çözemedim:S

o anahtar mac adresi olmasın :)  

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    benim bildigim mac adresinin daha fazla olmasi lazim ne 13 hanesi  alper :))9

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hoca WEP ile sifrelediysen sen sifre girsende WEP otomatik olarak kendisi sifre uretecektir...urettigi sifrede modemin arayuzunde yazar ...kendi sifrenin gecerli olmasini istiyorsan WPA ile sifrelemen gerekir.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:
    Hoca WEP ile sifrelediysen sen sifre girsende WEP otomatik olarak kendisi sifre uretecektir...urettigi sifrede modemin arayuzunde yazar ...kendi sifrenin gecerli olmasini istiyorsan WPA ile sifrelemen gerekir.
    ** aynen hocam! çözdüm olayı,sağolun :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:

compu sen bu işleri çok iyi biliyon şu wifi wep şifresini nasıl çözecem onu bi diyi ver bana duacın olurum :) 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    G-Turk
    G-Turk's avatar
    Erkek

@DJ_Alper, eger Prism veya Atheros cipsetli bir donanimin varsa, BackTrack 2 veya BackTrack 3 Beta indir.
    Yada Pardus veya herhangi bir Linux kullaniyorsan http://www.aircrack-ng.org adresinden paketleri indirip islemlere baslayabilirsin.

Aircrack-Ng.org sitesinde isine yarayacak tutorialler mevcut.

# Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scorpus
    scorpus's avatar
    Erkek
    G-Turk bunu yazdı:

@DJ_Alper, eger Prism veya Atheros cipsetli bir donanimin varsa, BackTrack 2 veya BackTrack 3 Beta indir.
    Yada Pardus veya herhangi bir Linux kullaniyorsan http://www.aircrack-ng.org adresinden paketleri indirip islemlere baslayabilirsin.

Aircrack-Ng.org sitesinde isine yarayacak tutorialler mevcut.

backtrack 3 şu anda en uygun olan
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    boş işler buunlar...
Toplam Hit: 9713 Toplam Mesaj: 23