Sigara Bırakma Saçmalıgı
-
Fuan bunu yazdı:
-----------------------------171'i aradım tamamen dalga geçmek için :D bi kadın çıktı :D diyalogumu aynen şöyledir :D (biyerden görmüştüm deniyim dedim)
+ Alo 171 sigara bıraktırma hattı mı ?
- Evet
+ Vereceğim adrese 2 paket sigara bırakırmısınız ? :D
- Düt düt düt :D
-----------------------------,her görüdüğün karitakürdeki espriyi yaparmısın.?
-
Kara_Mc bunu yazdı:
-----------------------------Fuan bunu yazdı:
-----------------------------171'i aradım tamamen dalga geçmek için :D bi kadın çıktı :D diyalogumu aynen şöyledir :D (biyerden görmüştüm deniyim dedim)
+ Alo 171 sigara bıraktırma hattı mı ?
- Evet
+ Vereceğim adrese 2 paket sigara bırakırmısınız ? :D
- Düt düt düt :D
-----------------------------,her görüdüğün karitakürdeki espriyi yaparmısın.?
-----------------------------Sen bi düzgün okusana (; ben kendim yaptım diye bişey yazdım mı ? biyerden gördüm bende yaptım dedim :)
-
aksini iddaa etmedim zaten..
bu tarz hareketler yüzünden ordaki telefonlar meşgul adamların/kadınların sinirleri alt üst..
bişe yapılır ama bizim millet taşak derdinde..
ambulans v.s..
-
elektronik sigara var bende isteyen olursa cuzi bi fiyata gönderebilirim
-
çok komikmiş Fuan kardeş.
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------elektronik sigara var bende isteyen olursa cuzi bi fiyata gönderebilirim
-----------------------------
:D -
3 arkadaş sigara içiyorduk.
bizim 2si(biri siteye üye asparuh nickli mürid kefil olduklarımdan) ilaç falan kullandılar. hatta asparuh işi abarttı ilacın tadını beğenmiş sigara içmeden o tozdan biraz yiyordu tadı sigarayla güzel gidiyor diye :D
diğer arkadaşsa ciddi ciddi o tozla bırakmaya çalıştı. bir sürede bıraktı ama ilaç bitince geri başladı.
bu kesin çözüm değil.
onlardan 1 hafta sonra ben bırakcam dedim,ilaç falan yok bitti o günden beri içmiyorum.
o olayı kafada bitirme olayı tamamiyle doğru hocam. gerçekten bırakmak istiyorsa,azaltma falan yapmayacak direk bitti bu kadar dicek bırakcak.
-
bıraktım amk, 6 dal winston soft kaldı, isteyene beleş kargo ile yollayım...
-
Birakmak isteyen klasik kosullanmayi kullanabilir. Sigara icmeden once zararsiz mide bulantisi saglayacak bir ot, hap vs. ne varsa icin; ardindan yak bir sigara. Bu donguyu bir muddet devam ettirdikten sonra hap, ot.. kullanmamis olsanda sigara dumanindan bile miden bulanmaya baslayacaktir.
-
Bence şahsi görüşüm ister Akp ister Mhp İster Chp si olsun hiç bir hükümet sigarayı bıraktırmak istemez diye düşünüyorum arkadaş sigara ve alkol tüketiminden alınan vergiler muazzam düzeydeyken hangi devlet boyle bir gelir kapısını kapatır ki?