Sigara Bırakma Saçmalıgı
-
Günde 2 pakete yakın sigara içen ben, yılbaşından beri tek nefes dahi almadım
işin sırrı filan yok sadece kararlı olucan o kadar
-
Pireye kızıp yorgan yakmaktır bu. Sigarayı bırakmak isteyen bırakır. Yok efendim neden ilgilenmiyorlar vs vs. Hikaye bunlar.
-
yalama oldu ama iş harbiden kafada bitiyo geçenlerde bende bırakıyorum dedim 4 gün hiç içmedim ama zorlamaya başlamıştı bira içtim kalktım eve gidiyodum artık dayanamadım yaktım bi tane kendi kendime sadece bira içerken içerim dedim sonra o günde bi tane içerim oldu o da yemek arkaları bi tane oldu oldu da oldu daha çok içmeye başladım lanet olsun
istersen yaparsın ilaç falan hikaye ne yazıkki iradesi güçlü insanlar değiliz ilaç ve sigara firmalarını zengin etmekten başka bişey yapmıyoruz
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------snnyk bunu yazdı:
-----------------------------elektronik sigara var bende isteyen olursa cuzi bi fiyata gönderebilirim
-----------------------------
:D
-----------------------------ciddiyim hocam piyasada 240 TL http://www.elektroniksigaralar.net/joyetech-ego-c-elektronik-sigara
aynısı bende var yanındada bi dünya likit var camel ve salem =)
-
son 10 gündür sureklı arıyor bakanlık gunde en az 2 kere mına koyım
-
ilerki yıllarda şöyle bişey olması muhtemel üniversitede bi fizik profuyla sohbet ederken o söylemişti, malum akp sigarayı bıraktırmak için bir sürü şeylere girişiyo 171 mi neyse o hattı açtı hatta işte hastanelerdende yardım alınabiliyo bununla ilgili. ama bundan 10 sene sonra kanser olduğunuzda(allah korusun) eğer sigaradan dolayı kanser olduysanız devlet size yardım etmiycek. sebebide ben sana sigarayı bırak diye elimden geleni yaptım uyardım kendi çarene bak olucak. yani siz hiç bırakmak için çaba göstermediyseniz devlette sizi kurtarmak için çaba göstermiycek maddi olarak. sanırım böyle bişeydi
-
O değilde şöyle taş hap esrar bırakdırma hatı olsa şöyle etrafında güzel hemşireler dolsa sırf onlar için :D tüm madeleri bırakırım ama ilgi şart bana :D