folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sigara İçenler İçin Diş Macunu Tavsiyesi.

Sigara İçenler İçin Diş Macunu Tavsiyesi.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

Ben 2-3 aydır sensodyne ve parodontax i birlikte kullanıyorum ve oldukça iyi sonuç aldım... Memnunum ve tavsiye ederim...

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Tüm diş macunları beyaztalmak için titan kullanıyor marka falan farketmiyor dişleriniz rengi genetik olarak hafif kırık beyaz veya sarıya çalıyorsa yapabliceğiniz pek birşey yok, 

طדṮ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek

Clinomyn macun ve clinomyn temizle parlat jel al hocam sabah aksam fircalayacaksin ama 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı

Ben de signal white kullanıyorum. ilk zamanlar bembeyaz yapıyordu yemyeşil dişleri ama şimdi nedense fazla etkilemiyor.

zombimi kemiriyorsun sen hyırdır?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    patates bunu yazdı
    SweetyVolty bunu yazdı

Ben de signal white kullanıyorum. ilk zamanlar bembeyaz yapıyordu yemyeşil dişleri ama şimdi nedense fazla etkilemiyor.

bizim ailede diş genetiği berbat ötesi. sağlam dişi olan yok. istersen günde elli kere fırçala yine de çürüyor ve kötüsü bizim doktorlar da hiçbir halt yapamıyor. en son çare ablamınki gibi tüm dişler porselen kaplama olacak. 

Çok sıkılıyom
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı
    patates bunu yazdı
    SweetyVolty bunu yazdı

bizim ailede diş genetiği berbat ötesi. sağlam dişi olan yok. istersen günde elli kere fırçala yine de çürüyor ve kötüsü bizim doktorlar da hiçbir halt yapamıyor. en son çare ablamınki gibi tüm dişler porselen kaplama olacak. 

bizdede baba tarafından ırsi oalrak diş minesi sarı. şu porselen olaylarının fiatı filan nedir vamrı bildiğin ve konforu yemesi içmesi filan sıkıntısızmı?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Yuzde doksaninda deterjanlarda kullanılan kimyasallar var. Normalde kimyasal verseler kullanmayız ama adı dış macunu olunca kullanıyoruz işte. Paradontax veya sensodyn kullanmaya çalışıyorum ben.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Annemden duymuştum; kürdana pamuk sarıyorsun (kulak temizleme çubuğuda olabilir) seyreltilmiş çamaşır suyuna batırıp dişleri temizliyorsun :)

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hellboy4tr
    hellboy4tr's avatar
    Erkek

biraz pahali, godoman dis macunu ama italyan mali, tavsiye edilir :)

marvis - ginger mint 

https://www.youtube.com/c/hobitadilat
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Karbonat ve limon. Pamugun uzerine hafiften karbonat döküp onunda üzerine yarım limonu sıkın. Az bekletin köpürsün, daha sonra pamuğu sürün dişlere. Faydasını görürsünüz.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
Toplam Hit: 5514 Toplam Mesaj: 23
macun