Sigara İçenler İçin Diş Macunu Tavsiyesi.
-
Ben 2-3 aydır sensodyne ve parodontax i birlikte kullanıyorum ve oldukça iyi sonuç aldım... Memnunum ve tavsiye ederim...
-
Tüm diş macunları beyaztalmak için titan kullanıyor marka falan farketmiyor dişleriniz rengi genetik olarak hafif kırık beyaz veya sarıya çalıyorsa yapabliceğiniz pek birşey yok,
-
Clinomyn macun ve clinomyn temizle parlat jel al hocam sabah aksam fircalayacaksin ama
-
SweetyVolty bunu yazdı
Ben de signal white kullanıyorum. ilk zamanlar bembeyaz yapıyordu yemyeşil dişleri ama şimdi nedense fazla etkilemiyor.
zombimi kemiriyorsun sen hyırdır?
-
patates bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdı
Ben de signal white kullanıyorum. ilk zamanlar bembeyaz yapıyordu yemyeşil dişleri ama şimdi nedense fazla etkilemiyor.
bizim ailede diş genetiği berbat ötesi. sağlam dişi olan yok. istersen günde elli kere fırçala yine de çürüyor ve kötüsü bizim doktorlar da hiçbir halt yapamıyor. en son çare ablamınki gibi tüm dişler porselen kaplama olacak.
-
SweetyVolty bunu yazdıpatates bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdı
bizim ailede diş genetiği berbat ötesi. sağlam dişi olan yok. istersen günde elli kere fırçala yine de çürüyor ve kötüsü bizim doktorlar da hiçbir halt yapamıyor. en son çare ablamınki gibi tüm dişler porselen kaplama olacak.
bizdede baba tarafından ırsi oalrak diş minesi sarı. şu porselen olaylarının fiatı filan nedir vamrı bildiğin ve konforu yemesi içmesi filan sıkıntısızmı?
-
Yuzde doksaninda deterjanlarda kullanılan kimyasallar var. Normalde kimyasal verseler kullanmayız ama adı dış macunu olunca kullanıyoruz işte. Paradontax veya sensodyn kullanmaya çalışıyorum ben.
-
Annemden duymuştum; kürdana pamuk sarıyorsun (kulak temizleme çubuğuda olabilir) seyreltilmiş çamaşır suyuna batırıp dişleri temizliyorsun :)
-
biraz pahali, godoman dis macunu ama italyan mali, tavsiye edilir :)
marvis - ginger mint
-
Karbonat ve limon. Pamugun uzerine hafiften karbonat döküp onunda üzerine yarım limonu sıkın. Az bekletin köpürsün, daha sonra pamuğu sürün dişlere. Faydasını görürsünüz.