folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sigara İçenler İçin Diş Macunu Tavsiyesi.

Sigara İçenler İçin Diş Macunu Tavsiyesi.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omery
    omery's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Signal White Now güzel seçim.

Wingardium Leviosa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

@THT2005 kahve çay sigara vs. gibi bilimum leke ve renk değişimini diş hekiminden başkası temizliyorum diyorsa kaç ordan :D

sen her ne kadar farketmesen de dişin üst yüzeyi tırtıklı bir oluşumdur ve buralara etki etmen senin açından imkansızdır! ayrıca diş taşlarından bahsetmiyorum bile... öncelikle diş hekimine gideceksin ve dişlerini temizleteceksin. bu işlemde önce diş taşların temizlenecek ve kavitron ile diş yüzeyindeki lekelerin bir kısmı geçecek. daha sonrasında yüksek devirli bir fırça ve özel bir macun ile son temizlik yaparak dişlerin ana rengine dönecek. bak beyazlama demiyorum ana rengine diyorum.

dişlerini düzgün fırçalamayı becerebilirsen ki şuanda fırçalayabildiğini düşünmüyorum, hekimle olan randevunu olabildiğince geciktirirsin. ancak 6 ayda bir genel kontrolun yapılması diş taşlarının vs nin temizlenmesi önemli...

yine de bir diş macunu önerisi istiyorsan buccotherm i kullanabilirsin. diş taşı temizliğinden sonraki dönemde diş etlerinde kanama olursa buccotherm hassas diş etlerini kullanarak çok güzel sonuçlar alabilirsin.

@mkyb mav lazer tedavisinde ki ben bunu tedavi olarak hem görmüyorum hem de önermiyorum, ana diş renginin açılması sağlanıyor sonrasında yine sararma ve diş taşı yüzünden hekimin kapısını aşındıracak :D

@SweetyVolty hocam porselen çok iyi bişey değil dama diyene kadar kaç...

@patates porselen fiyatları gittiğin hekime göre değişiyor ama iyi bir porselen metal altyapı ile yapılırsa 150 tl den başlıyor. dişin daha doğal durması için ön grup dişlerde zirkon kullanmak istersin ki onların fiyatları bayağı pahalı. yalnız şöyle bir durum var. evet porselene döndüğünde diş taşı sararma vs gibi etkenler ile uğraşmayacaksın ancak o porselenler takılabilmek için ana dişlerinin kesilmesi gerekecek. bu da dişlerin daha cabuk çürümesine yol açacak. bir de insanların bilmediği ya da göz ardı ettiği bir konu var o da takılan porselenlerin 10 yılda bir yenilenmesi gerektiği. ilk dönem için konfor yaşarsın ancak ileriki yaşlarda çok büyük sıkıntılar yaşama riskin var.

implant çaktiririm yea dediğini duyar gibiyim ama o işte her çaktırırım diyene olmuyor. öncelikle çene kemiğinde erime varsa olmuyor, çakılan implantı vücudun kabul etmeyip atıyor o zaman da işlemiyor. o yüzden ana dişlerinin rengine bakma sağlamlığının ve sağlıklılığının tadını cıkar...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
Toplam Hit: 5520 Toplam Mesaj: 23
macun