Sigara İçince Üstünüze Düşen Karamsarlık
-
sigara adamın bütün enerjisini baltalar, o yüzden normal adamlara göre daha neşesiz olmamızın sebebi budur ancak bu demek değildirki mutsuzluğu tetikler eğlenemyi engeller öle bişi yok ama baya enerji kaybına neden olduğu için beyin olumsuzlukları daha çok sefer daha çok ister.
-
MUHRIP bunu yazdı:
-----------------------------
nargile içince oluyor Hocam hiç birşey yapmayasım yatıp uyuyasım geliyor.. İçim darlanıyor :S
-----------------------------aynen sigara kullanmıyorum ama nargile içtiğimde uyuyasım geliyor.
-
aynen bendede oluyor bu karamsarlık. Zaman zaman psikolojik olarak çöküyorum. Canım hiçbişey istemio hatta garip bi güvensizlik kaplıo.
-
Bende sigaramin her dumaninda olmadik seyleri dusunmek zorunda kaliyorum.Ictigim zaman birazda olsa rahatlarken 1 saat gecikip icmedigim zaman resmen alnimdan ter akio stresten.
-
-
Bu sene ocak ayında 14 yıllık sigara tiryakiligim boyunca ilk kez sigarayı bırakmayı denedim. 5 ay hic icmedim. Okadar hafifledim o kadar enerjik oldumki anlatamam.
Son iki haftadır bir iki derken yine başladım resmen hayatımın en pis dönemlerinden birini geçiriyorum moral yorgunluk stres o iğrenç koku saymakla bitmez.
Tiryakilere bir şey demem ama yolun başındaki gençlik inanın hayatınıza dahil edeceğiniz en büyük kötülük sigara.
Yarından sonra bir kez daha deniycem baktım olmadı doktora artık başka yolu kalmadı.
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------birşey fark ettim sigara içtikten sonra bana bi karamsarlık düşüyor sürekli bişeyler düşünüyorum resmen ağırlıkla birlikte düşünce bozukluklarıda oluyor örneğin dışarı çıkıyorum çok sıkılıyorum anca bilgisayar başına geçince bu karamsarlık olmuyor.sizede böyle birşey oluyormu ?
-----------------------------Özellikle günün ilk sigarasında oluyor değil mi?
Bende bunu merak etmiştim sordum ona buna farketmediklerini söylediler.
günün ilk sigarasını ictigimde bok gibi bi ruh haline sokuyor beni.
-
Frank bunu yazdı:
-----------------------------
Avira bunu yazdı:
-----------------------------birşey fark ettim sigara içtikten sonra bana bi karamsarlık düşüyor sürekli bişeyler düşünüyorum resmen ağırlıkla birlikte düşünce bozukluklarıda oluyor örneğin dışarı çıkıyorum çok sıkılıyorum anca bilgisayar başına geçince bu karamsarlık olmuyor.sizede böyle birşey oluyormu ?
-----------------------------Özellikle günün ilk sigarasında oluyor değil mi?
Bende bunu merak etmiştim sordum ona buna farketmediklerini söylediler.
günün ilk sigarasını ictigimde bok gibi bi ruh haline sokuyor beni.
-----------------------------ben valla sabah okula gitmeden içiyorum zaten enerjinin hepsini bitiriyor birde öğle arası yemeğe geliyorum yemek yedikten sonra bi içiyorum zaten o beni bitiriyo bi ağırlık düşüyo okula giderken yolda yere yatasım geliyor.ama farketmiyor yani sabah veya akşamla.
-
-
Yalniz tek basima ictigimde , degisik dusunceler kafama giriyor aptal aptal cevaplar ve fikirler geliyor aklima .
Normalde surekli muhabbet ile icen birisiyim , bir yazliga vs gittigimde tek basima issiz sakin bir yerde ictigim zaman o kadar aptalca seyler geliyor ki aklima anlatamam . Ve bu dusunceler kendi istegim disinda .