Sigara İçince Üstünüze Düşen Karamsarlık
-
Özellikle kırmızı winston aşırı derecede sakinleştirici,yavaşlatıcı ve tembelleştirici.
-
cigara mı içion sigara mı hacı :/
-
karamsarlık mı :d bana daha çok iyimserlik yaşatıyor meret :D
-
Blackjack bunu yazdı:
-----------------------------Özellikle kırmızı winston aşırı derecede sakinleştirici,yavaşlatıcı ve tembelleştirici.
-----------------------------soft rulz (Y)
-
-
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------
cigara mı içion sigara mı hacı :/
-----------------------------bu soruyu kim soracak diye bekliyordum :)
-
Sabahları ilk sigaramı içtiğimde genelde yaşıyorum aynı şeyi. İlk sigarayı işyerinin tuvaletinde içtiğim için, direk bi uyku hali baş gösteriyor, bi de çalışmama isteği. Ama diğer zamanlarda müthiş ötesi bi keyif alıyorum sigara içmekten, hatta bu keyif günde bi pakete çıktı sonunda kutlu olsun bana :P
-
ben normalde sigara kullanan birisi değilim bazen arkadaşlardan otlanıyorum.. mentollüsü yok mu şu meretin içtikten sonra bi mutlu oluyorum sigaraya başlamaya karar veriyorum.. sonra annem babam aklıma geliyo mutluluk yerini karamsarlığa bırakıyo.. öyle işte bende hissettirdikleri..
-
asıl karamsarlık yemek sonrası sigara içemessen yada bulamassan başlıyo,
varlığı bi dert yokluğu bi dert
bırakmak lazım, düşünüyorum yakın bi zamanda kırıp atıcam,
zaten cok uzun sure bi tiryakiliğimde yok, bırakmak dahada zorlaşmadan bırakmak gerek
-
Aynı oluyorum helede sabah ilk sigara saçma düşünceler falnda çok bide acayip iğrenç kokuyor amk,hem küfredip hemde atamıyorum.Sık içtiğim için sanırım artık tiksiniyorum ama küfrede küfrede içiyorumda