Sigara İçmeye Devam Edin
-
DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------
benim için yanıp tutuşan bi sigaram kalmış isterse alsın canım feda :)
aynen.. -
Devam Edin Siz Babam 20 yıldır Karaciğer Kanseri Karaciğer Nakli Oldu Sigaradan Bütün Damarları Kapalı Olduğundan Vücuttaki Pislikler Atılamıyor Devam Devam :/
-
bu videonun 10 yaşından itibaren çocuklara izletilmesi gerekir aslıda, sigaradan sogutmak için
-
Tiryakilere lafım yok ama okullarda artislik için acayip tavırlar içine giren ateşin var mı a.q, lan puşt bi sigara versene, a.q içemedk gitti, dal var mı dal gibi laflar edip sigara içenlere uyuz oluyorm arkadaş.
Yaşasın dumansız hava sahası
-
Sigara içebilirsiniz tamam anladımda.
Günün 25 saati götünüzün üstüne oturmayınız. Spor yapınız, dışarı çıkıp oraya buraya koşturunuz.
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------Sigara içebilirsiniz tamam anladımda.
Günün 25 saati götünüzün üstüne oturmayınız. Spor yapınız, dışarı çıkıp oraya buraya koşturunuz.
-----------------------------en azından sigaranın yaptığı zararı azaltır bol oksijen.gırtlağı temizler ciğeri çalıştırır birikintiyi dışarı atar vs bilumum faydalar.
-
kardeşim benim için intihar eden adam 2. sınıf insandır.
Sigaranında zararını bile bile içen adam intihar eder resmen.
Birde delikanlılık yapıyorsunuz içerim diye.İçin için, bizde bacağınız kesildiğinde ulaşım araçlarında size yer veririz.Töbe yarabbim ya..Her şeyin bi delikanlılığını yapıyorsunuz ya..
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------kardeşim benim için intihar eden adam 2. sınıf insandır.
Sigaranında zararını bile bile içen adam intihar eder resmen.
Birde delikanlılık yapıyorsunuz içerim diye.İçin için, bizde bacağınız kesildiğinde ulaşım araçlarında size yer veririz.Töbe yarabbim ya..Her şeyin bi delikanlılığını yapıyorsunuz ya..
-----------------------------Şimdi ben sana alkol diyeceğim, karaciğer diyeceğim, sonrada otobüs olayından devam ederim.
Ha evet aynı şey.
-
masuk bunu yazdı:
lanet olsun demekten kendimi ali koyamiyorum. ben siqara içmiyorum ama arada arkada$larim yüzünden pasif içici konumuna dü$ebiliyorum. ama bi daha yanımda daha siqara içenler olursa deqil 2 kere 20 kere dü$ünsem bana az qelir.
-----------------------------pasif içici diye birşey yoktur
içen ve içmeyen vardır
-
iyiki brakmışım yaaa çok rahatım şimdi