Sigara İçmeye Devam Edin
-
morportakal bunu yazdı:
-----------------------------pasif içici diye birşey yoktur
içen ve içmeyen vardır
-----------------------------maalesef var ve ciddi anlamda etkileniyorlar
tahmin edemediğimiz kadar hem de
-
mirliva bunu yazdı:
-----------------------------
iyiki brakmışım yaaa çok rahatım şimdi
-----------------------------nah bıraktın sölicem seni taner amcaya :D
-
Güncel belki izleyen kişi/ler etkilenirde bu sayede sigarayı bırakır,
-
bugun birakdim ama nikotin krizi geldikce terler basiyor neyapsam diye kivranirken bunu gordum cok iyi bi karar verdigimi de anladim nasi bi illet bu ya esir ediyor kendine ki ben kll yi yenmis biri olarak iylestikden sonra salak gibi yeniden basladim :S simdi ayni seyleri yasayacagmi dusunmek bile delirtiyor.hep yukarda kalsin bu konuda birilerinin sansi olur belki
-
vucudun hicbiyerine zarar vermeyen, kanser yapmayan ve duman cikaran bisey yokmu ya?
herzaman yanimizda tasiyabilecegimiz kadar yasal, kafayi istedigimiz zaman duygusal, istedigimiz zaman iyi yapan,
vucuda button seklinde yapsak hatta,
ac - kapa - kafa iyi mod - konsantrasyon modu - sex gucu modu, vs. vs.
yetkililerden zararsiz bagimlilik istiyoruz, mumkunse duman efektli...
not: bu arada ben sigarayi biraktim zor olsada, kesinlikle 1 hafta dayanabilirseniz kendinizi daha iyi hissedeceginizi goreceksiniz ve eger azmederseniz o 1 haftanin ruzgariyla cidden birakabilirsiniz, ama duman cikarma olayini cok ozluorum, hala arada bir bira ictigimde 1 tane yakmak isterim, ama oda yapabileceginiz en buyuk hata, yapmamaya calisiorum bende...
-
Potansiyel_Virus bunu yazdı:
-----------------------------
bugun birakdim ama nikotin krizi geldikce terler basiyor neyapsam diye kivranirken bunu gordum cok iyi bi karar verdigimi de anladim nasi bi illet bu ya esir ediyor kendine ki ben kll yi yenmis biri olarak iylestikden sonra salak gibi yeniden basladim :S simdi ayni seyleri yasayacagmi dusunmek bile delirtiyor.hep yukarda kalsin bu konuda birilerinin sansi olur belki
-----------------------------kll nedir?
-
@ultrAsker
kll loseminin bir cesidi
-
Bi daha okulda veya başka bi yerde sigara içersen demirçubuğu götüme soksunlar amq. Dahada içmem aq.
-
yalan hepsi ya sigara bol bol için zihin açıklığı yapar vereme , kansere , damar tıkanıklıgına bire bir çözüm ya 6 senedir içiyorum bişey yok dedem 60 senedir içiyo hiç bir şeyi yok turp gibi