Sigara Nasıl Bırakılır ?
-
Sigarayı bırakmak için, elinde yeni yaktığın sigaraya bakarken, sana artılarını ve eksilerini düşünüyorsun, "s2erim ulan!" deyip sigara daha yarısına gelmeden söndürebildiğin anda, bırakmaya hazırsın demektir. Hatta bıraktın yani o an. Devamını getirme yeter.
Canımı çektirdiniz yakıyorum bi tane :(
-
günde 3 paket ne la @-o
sadece şunu demek istiyorum(Osmanlıca yanlış okumadıysam ): ﺳﯿﮑﺘﯿﺮ ﮐﯿﺖ ﺍﺭﺗﻖ
-
Nikotin sakızlarını dene belki işe yarayabilir.
-
1 aydır içmiyorum.
hasta oldum günde 2 paket içiyordum o güne kadar. 1 hafta düzenli öksürüklerim arttıkca artı. gırtlagımın yırtılabileceğini hissettim.
sonra verdim paketi bir abiye iş yerinden. abi içmiyorum dedim. bırakıyorum ben ölücem yoksa dedim daha da ağzıma vurmadım.
içen düşnsün amk. günde 1 paket içsen ayda 10 liradan 300 tl yapar.
üstüne 450 daha koyar kredi ile daireye girersin.
-
Sigarayı bırakıp nargileye başla, sonra onunla uğraşması zor geliyor onu da bırakıyorsun. toptan kurtuluyorsun. başarılar
-
Gerçekten isteyerek bırakılır.
-
HarmOniYaFil bunu yazdıgünde 3 paket ne la @-o
sadece şunu demek istiyorum(Osmanlıca yanlış okumadıysam ): ﺳﯿﮑﺘﯿﺮ ﮐﯿﺖ ﺍﺭﺗﻖSikitit git artık : D
-
Benim babam bıraktıysa herkes bırakabilir,
-
1 haftadır içmiyorum, bugün eskiden bayıla bayıla içtiğim tekel 2000 sigarasından bir dal içtim (içmeye çalıştım daha doğrusu) böyle iğrenç birşey olamaz.
Bunları nasıl 2-3 paket içiyorsunuz la dilinizin tat alma duyuları körelmiş galiba. Bildiğin fare zehri böğğğhhğhğh :D
Ben de yediğim/içtiğim hiçbirşeyin tadını alamıyordum 1 hafta içmedikten sonra ağzımın tadı yerine geldi resmen.
-
@Atorgani :d açık yazmayaydin eyiydi.
günde 3 paketle çok yaşamışsın ,anlamında şeettim.
bu @baristbt niye şutlandi o-@