Sigara Üzerine
-
sigaraa nasıl başladınızz,nie bırakamıosunuz,ya da nie seversiniz nie sevmessiniz hepinizin yorumlarını bekliyorum ;)
-
Çoğu kişi gibi arkadaş bokuyla sigaraya alıştık.Sevmemin sebebi ağzından hava yerine gözünle görebildiğin bir şey çıkmasına hastayım.
-
ilginç yhaa :D sen bunu için mi sevion şimdiii :D
-
valla ben götü boklu bi kız yüzünden başlamıştım.. barışınca bırakıcam dedim barıştık yine bırakamadım :P ondan sonra bi daha ayrıldık.. şimdi kız götünü gezdirio bana noldu :P ciğerler pert.. bırakmayı hiç düşünmedim istesem bırakırım diyenlerdenim ama kolay olmaz..:P
-
arkadaşın paketi masanın üstünde duruyodu 1 tane aldım içtim sonra eve giderken hatun sigarası diye bi parlement aldım sonra hep aldım hala alıyorum ama kaite düştü şimdi paranın gözü kör olsun bırakacam ama
-
bira içerken başladım sigaraya bira içiyoduk birayla sigara cok iyi gidiyomus dediler e ver bidane bitane daha derken ziktük cigerleri hala içiyorum önceden marlbora içerdim şimdi winston'a düştük bakalım nolcak ne zaman bırakıcaz yada o bizi ne zaman bırakıcak diyelim...
-
boş ver hoja nasıl başlandığına yak bi sigara içende ölüyo içmeyende. bak efkar bastı çakayım bi tabut çivisi daha..:D
-
arada sırada içince süper zevk veriyo yani nası diyim sex yapsam o kadar zevk almam :D ama bünye alıştı istemiyorum ama yinede yakıyorum.Aha bak yine yaktım bi sigara
-
la bu sigaraya lanet olsun...
-
yanlış anlamayın burdaki arkadaşlara bi lafım yok ama sigara içen arkadaşlarımın çoğunun özenti olduğunu düşünüyorum!
-
EmotioN bunu yazdı:
-----------------------------
yanlış anlamayın burdaki arkadaşlara bi lafım yok ama sigara içen arkadaşlarımın çoğunun özenti olduğunu düşünüyorum!
-----------------------------
walla haklısın %95 ten fazlası özentilikle başlıyor. bende öle başladım inkar etmiyorum :D
Toplam Hit: 2774 Toplam Mesaj: 23