Sigara Üzerine
-
sigara içiorm ve özentilik olduunu kabl ediorum (:
sigara içenlerin coguda kabl eder ztn ama bnmki arkdaş özentisi deil babama özeniodm =)
sigarayı seviyorum cnkü sigara içerken ona konsantre oluom ve bişe dşnmüorum ayrıca istediim zman da bırakabilirm 1-2 kere bıraktım sora istediim içmeye devm ettm
-
lise sonda basladim a.q birde sporcuyuz sözde ya:) neysem spor akademisi bitince ögretmen olmak icin kpss sinavlarina hazirlanmaya basladim yas oldu 26 ve hala iciyom. topumuda oynadim vesselam okurken. cok icmiyom ama sanirim böyle iki güne bir paket iciyom. 3 senedir derim ve hala diyorum ögretmen olunca meslege gecince birakacam sözüm söz:)hersene söz verim böyle. kazanamiyoruz ki kpss a.q.
-
EmotioN bunu yazdı:
-----------------------------
yanlış anlamayın burdaki arkadaşlara bi lafım yok ama sigara içen arkadaşlarımın çoğunun özenti olduğunu düşünüyorum!
-----------------------------dogrudur özenti ile basladim a.q. napim simdi en kral topcu bile iciyodu simdi pismanim tabi.
-
içmiorum ama şu bırakamama olayınıda anlayamıorum yahu :D neyını bırakamıosun hersey ınsanın kndısınde bıtıo sonucta:)
-
EmotioN bunu yazdı:
yanlış anlamayın burdaki arkadaşlara bi lafım yok ama sigara içen arkadaşlarımın çoğunun özenti olduğunu düşünüyorum!
bu şekilde deil de başlarken özentiyle başladıklarını düşünüyorum dersen katılırım. ben özentiyle başladım 17 yaşındaydım. şu an 25 yaşındayım hala içiyorum ama hiçbişeye özeniyor deilim. -
parlıamentin paketine bayılıyordum abi renkleri bitiriyordu beni öyLe basLadım haLa devam ediyor bu arada yeni fiziksel degisime ugradı güzeL oLmus sekLi :D kısa parLak tek gecerim..
-
iciyorum
mutluyum
onsuz yapamam :D
karismayin :D
tavsiye ederim :D (lafin gelisi.. etmem!)
nasil basladigimi unuttum :S
-
herkes birini ısrarı ile başlamış kötü arkadaş dedikelri şu şekil olsa;
orta 2 de 2 arkadaşını dersten kaçırıp parkta top oyanyaıp ardından gezip tozan atari salonlarında parmakları ezilene kadar oyun oynuyan ve buda yetmez gibi sokakta dolaşırken canımız sıkıldı diye bi monte carlo alıp içmek ve ardından bırakamamak :S ne kadar kötü çocukmuşum :S arkadaşlarım kesin küfür ediyorlardır bana :S
-
Arkadas al Len ıc bı tane dedı igot sımdı bı tane bıle sıgara vermıyo :)
-
Ben icerim arkadas, sagolsunlar 6li , 7li yaslarimda agzima sigara, basima kovboy sapkasi koyarlar resimlerimi cekip albumlere kapak ederlerdi. Yas 10a gelince o paket bu paket onume gelenden gizli sakli sigara araklayip icmeye, yahut sokaklarda uzunca olan izmaritleri toplayip zula etmeye basladim. Boyle 2 sene devam etti 12 yasima geldigimde direkt bakkaldan paket alip tasimaya basladim, yas oldu 25 o zaman bu zaman hala duzenli icerim.
Sevsemde sevmesemde icerim ben. (ailenin yanlis tutumu, icmeye tesvik edici hal ve hareketler)