folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sigara Üzerine

Sigara Üzerine

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek

sigara içiorm ve özentilik olduunu kabl ediorum (:

sigara içenlerin coguda kabl eder ztn ama bnmki arkdaş özentisi deil babama özeniodm =)

sigarayı seviyorum cnkü sigara içerken ona konsantre oluom ve bişe dşnmüorum ayrıca istediim zman da bırakabilirm 1-2 kere bıraktım sora istediim içmeye devm ettm

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    lise sonda basladim a.q birde sporcuyuz sözde ya:) neysem spor akademisi bitince ögretmen olmak icin kpss sinavlarina hazirlanmaya basladim yas oldu 26 ve hala iciyom. topumuda oynadim vesselam okurken. cok icmiyom ama sanirim böyle iki güne bir paket iciyom. 3 senedir derim ve hala diyorum ögretmen olunca meslege gecince birakacam sözüm söz:)hersene söz verim böyle. kazanamiyoruz ki kpss a.q.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

EmotioN bunu yazdı:
    -----------------------------
    yanlış anlamayın burdaki arkadaşlara bi lafım yok ama sigara içen arkadaşlarımın çoğunun özenti olduğunu düşünüyorum!

dogrudur özenti ile basladim a.q. napim simdi en kral topcu bile iciyodu simdi pismanim tabi.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek
    içmiorum ama şu bırakamama olayınıda anlayamıorum yahu :D neyını bırakamıosun hersey ınsanın kndısınde bıtıo sonucta:)

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek
    EmotioN bunu yazdı:
    yanlış anlamayın burdaki arkadaşlara bi lafım yok ama sigara içen arkadaşlarımın çoğunun özenti olduğunu düşünüyorum!
    bu şekilde deil de başlarken özentiyle başladıklarını düşünüyorum dersen katılırım. ben özentiyle başladım 17 yaşındaydım. şu an 25 yaşındayım hala içiyorum ama hiçbişeye özeniyor deilim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek
    parlıamentin paketine bayılıyordum abi renkleri bitiriyordu beni öyLe basLadım haLa devam ediyor bu arada yeni fiziksel degisime ugradı güzeL oLmus sekLi :D kısa parLak tek gecerim..

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    msdead
    msdead's avatar
    Dişi

iciyorum

mutluyum

onsuz yapamam :D

karismayin :D

tavsiye ederim :D (lafin gelisi.. etmem!)

nasil basladigimi unuttum :S

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek

herkes birini ısrarı ile başlamış kötü arkadaş dedikelri  şu şekil olsa;

orta 2 de  2 arkadaşını dersten kaçırıp parkta top oyanyaıp ardından  gezip tozan atari salonlarında parmakları ezilene kadar oyun oynuyan ve buda yetmez gibi  sokakta dolaşırken canımız sıkıldı diye bi monte carlo alıp içmek ve ardından  bırakamamak :S ne kadar kötü çocukmuşum :S arkadaşlarım kesin küfür ediyorlardır bana :S

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    Arkadas al Len ıc bı tane dedı igot sımdı bı tane bıle sıgara vermıyo :)

....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

Ben icerim arkadas, sagolsunlar 6li , 7li yaslarimda agzima sigara, basima kovboy sapkasi koyarlar resimlerimi cekip albumlere kapak ederlerdi. Yas 10a gelince o paket bu paket onume gelenden gizli sakli sigara araklayip icmeye, yahut sokaklarda uzunca olan izmaritleri toplayip zula etmeye basladim. Boyle 2 sene devam etti 12 yasima geldigimde direkt bakkaldan paket alip tasimaya basladim, yas oldu 25 o zaman bu zaman hala duzenli icerim. 

Sevsemde sevmesemde icerim ben. (ailenin yanlis tutumu, icmeye tesvik edici hal ve hareketler)

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
Toplam Hit: 2771 Toplam Mesaj: 23