Sigara Ve İsrail
-
sigaraya hayır :P
-
ramazanda geldi çattı bırakın artık kökten :)))
-
Ya kisa lark yada marlboro light uzunu içerdim gel gör ki pazartesi günü son sigarami yariya kirarak içtim Sevgilime sözüm var..
-
israil ve ekmek , israil ve su , israil ve yeni rakı , israil ve OK. , israil ve vs. vs. vs. :)))))))
-
iice sacmalamaya basladınız dunya uzerinde ne varsa israile gidio diceksiniz yakında yok cola yok sigara simdi soyle bana marlboro turk sigarası olsaydı ne olucaktı turkiyeye vergi vericekti dimi...bisey daha sormak istiyorum bizim evin kanalizasyonu da israile mi gidiyo??!! bırakın artık bu isleri...dunyayı yahudi lobisi yonetiyo bunu bilmeyen yoktur abd dunyayı abd yide yahudiler yonetir.yahudilerin buyuk sirketler kurması dogal biseydir ve herkez gibi o sirketlerde vergi verir sanki adamların yaptıgı cok deişik biseymis el altından kimse bilmeden yapılıyomus gibi soluyosunuz
-
sigara içme pipin düşer:)
-
fetullah gülen de demişki :D
"tedrici intihar olduu için sigara haramdır" =P -
walla beyler kaliteli saigara yoq baska biz naapalim
bi turk malborasi samsun 216 war o kadar o da sabah icilmez ama
yani kaliteli tutulur .... tutun kaliteli olcak nikotin orani iyi olcak we en onemlisi kafa yapcak -
Bu yüzden birinci için a.q mis gibi :D fiyatıda süper
-
tatarramazan demiş kı;
kısa winston box içenler dikkat etsinler
filtredeki kararma 6 köşeli yıldız şeklindedir
inanmayanlar da deneyebilirler
neye yormak lazım bu olayı :-)
-----
harbici denedim öyle istail altıgeni fakat onun oluşma sebebi filtredeki delikler şu sıralar bütün sigaralarda var içine çektiğin dumanı azaltıyo yani o deliklerden normal hava karışıyo dumanla, bence sebebi o fakat diğerlerinde daha önce görmemiştim bu altıgeni cidden ilgınç
Toplam Hit: 3371 Toplam Mesaj: 29