Sigara Ve İsrail
-
tekel 2000 den şaşmayın :D
-
İstemem çok fazla şey
Yeter bir yudum bir nefes
Nefesim Parliament
Yudumum Efes...
-
kötü fayda ahahah ilahi vida:D
-
DKNJan
iice sacmalamaya basladınız dunya uzerinde ne varsa israile gidio diceksiniz yakında yok cola yok sigara simdi soyle bana marlboro turk sigarası olsaydı ne olucaktı turkiyeye vergi vericekti dimi...bisey daha sormak istiyorum bizim evin kanalizasyonu da israile mi gidiyo??!! bırakın artık bu isleri...dunyayı yahudi lobisi yonetiyo bunu bilmeyen yoktur abd dunyayı abd yide yahudiler yonetir.yahudilerin buyuk sirketler kurması dogal biseydir ve herkez gibi o sirketlerde vergi verir sanki adamların yaptıgı cok deişik biseymis el altından kimse bilmeden yapılıyomus gibi soluyosunuz
----------------------------------------------------
kardeş bir konuyu iyi biliyorsun dünyadaki büyük şirketlerin çoğu israil lobisinde evet ama israilin amacını öğrensen hiç böyle konuşmazdın -
israilin amacı ne ya :S :P merak etme snden daha iyi bilio o işleri o adam ;)
-
sigara öldürür otlakçılık süründürür:)
-
la millet o dediğiniz morris bütün sigaraları mı üretiyo :D ben 2001 içiyom devlete gidiyo para :D
-
içmeyin a.q beyler ben de 11 haziran 2006 da bıraktım. sigara içmememk mükemmel bişey anasını satıım. beyler bırakmak çok çok zor bunu inkar etmiyorum neler çektiğimi ben bilirim artı en ala tiryakilerden birisiydim ben bunu da ekliim. buna rağmen amına kodum bu sigaranın bıraktım. sadece bir yılda bir milyardan fazlasını kazanıyorum cebimdeki para bitmiyor a.q. boşu boşuna milyarları akıttık şu koduğumun iğrenç pis sigara lanetine. bırakmak için büyük nedenleriniz olsun beyler. bu 1. şart. mesela benim bırakmamdaki en büyük etken günde 1 paket içen tiryaki 10 yılda sekiz ıq derecesi salaklaşıyor. çocuğumun mal bir babası olmaması için bıraktım. artı bu paralar yurtdışına gidiyor milliyetçiyim diye geçinmek kolay o kadar milliyetçiyseniz sigarayı bırakın a.q bırakamıosanız en ala milliyetçiyim diye dolanmayın ortalarda. artı sadece sigaraya verdiğiniz para değil ilerdeki sağlık harcamalarınızda size olduğu kadar devletinize de yük olacaktır. bırakın kurtulun şu pislikten.
Toplam Hit: 3378 Toplam Mesaj: 29