Sigara Yasağı Hakkında
-
Hocam bu sigara yasağında mesela bir yeri video yada resim çekerek ispiyonladığımızda veya şikayet ettiğimizde o yere 69 lira yada 5bin lira ceza gömdüklerinde komisyon veriyorlarmı. %40 die bir komisyon miktarı duydum ama ne kadar doğru bilmem. Ayrıca diyelim komisyon doğru A adlı bir yeri ispiyonladım onlar bana ulaşabilirmi benim ispiyonladığımı öğrenebilirlermi vs vs vs...
-
komisyon %40 olabilir ama yediğin küfür paha biçilmez...
bence böyle bi işe kalkışmayalım annelerimiz rahat uyusun...
-
fastottoman bunu yazdı:
-----------------------------komisyon %40 olabilir ama yediğin küfür paha biçilmez...
bence böyle bi işe kalkışmayalım annelerimiz rahat uyusun...
-----------------------------hocam bende sigara içenlerin annesine ettiğim küfürleri gerçeğe dönüştürsem AIDS olurum. Devlet bir yasa çıkarmış uyucak herkes. BEnim yanımda kimse sigara içipte beni zehirleyemez her türlü resminide çekerim onu uyarmayan müdehale etmeyen işyerinede 5 bin lirayı gacırt diye ödemesini sağlarım he bide güzel komisyon alıyorum oda güzel olur bereket versin..
-
yani ispyonlamak vs saçma işler bırak içsin herkes :)
komisyon vs vereceklerini sanmıorum bu arada dün misafir olduğum köyün bakkalında bi yazı gördüm ülkemin kendini hazırladığını iice anladım
adamcağız demir kapıya keçeli kalemle ayzmış " sigara içmek cezası 5000 tl tütün içmek cezası 10000 tl" :)
-
eray bunu yazdı:
-----------------------------yani ispyonlamak vs saçma işler bırak içsin herkes :)
komisyon vs vereceklerini sanmıorum bu arada dün misafir olduğum köyün bakkalında bi yazı gördüm ülkemin kendini hazırladığını iice anladım
adamcağız demir kapıya keçeli kalemle ayzmış " sigara içmek cezası 5000 tl tütün içmek cezası 10000 tl" :)
-----------------------------ahahaha süpermiş :D
Ama hocam işte sigara karşı oldum olası felaket derecede nefretim var. 500 metre karemde içilmesinden hiç hoşlanmam yasak yokkende hoşlanmazdım zaten hala hoşlanmıyorum. Hatta bazen otobüs duraklarında felan gerizekalının teki 50 kişi arasında pöfür pöfür içiyor gelde asıl buna küfür etme
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------eray bunu yazdı:
-----------------------------yani ispyonlamak vs saçma işler bırak içsin herkes :)
Ama hocam işte sigara karşı oldum olası felaket derecede nefretim var. 500 metre karemde içilmesinden hiç hoşlanmam yasak yokkende hoşlanmazdım zaten hala hoşlanmıyorum. Hatta bazen otobüs duraklarında felan gerizekalının teki 50 kişi arasında pöfür pöfür içiyor gelde asıl buna küfür etme
-----------------------------içerim arkadaş. sa-na-ne? kapalı alanlar bitti açıkhavada da mı karışılcak :) bende cep telefonuyla konusulmasını istemiyorum 100 metrekaremde... skyrsunuz beyin hücrelerimi sizin yüzünüzden gelecekte hastalık çıkıcak başıma.
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------eray bunu yazdı:
-----------------------------içerim arkadaş. sa-na-ne? kapalı alanlar bitti açıkhavada da mı karışılcak :) bende cep telefonuyla konusulmasını istemiyorum 100 metrekaremde... skyrsunuz beyin hücrelerimi sizin yüzünüzden gelecekte hastalık çıkıcak başıma.
-----------------------------hoca ben kapalı mekanı kast ettim 500 metre kare dediğime bakma. Ayrıca cep telefonu yasağı gelirse onada uymak zorunda herkes.
-
hee baştakiler kafasına göre yasa çıkartsınlar ülke nin anasını ağlatsınlar çocuk oyuncağı gibi işlerine geldiği yasayı düzenlesinler yada yenisi çıkartsınlar
bende bana 10 senedir arkadaşlık eden sigaramdan vazgeçem pışııık ;) yemezler
önce onlar bi hizaya gelsinler ben zaten bırakırım :| -
sigara içenlere sanki kendilerinin gırtlağına yapışıyomuş gibi davrananlara nasıl gülüyorum anlatamam.
korkmayın, radyasyon yaymıyor o duman! 10-20 yıl hergün saatlerce solursanız anca zehirlenirsiniz.
-
bence bu adamların yaptığı çok nadir iyi işlerden biri..bırakın 2-3 sene sonra seçimlerde bunu söyleyebilsinler bari..
-
bizim bi arkadaş öle degilde şu yöntemi uyguluyor. böle çıkıyor taksime beşiktaşa kalabalık alışveriş merkezlerine fln içen adamı bulup fotorafını çekiyo, sonra
A: bakarmısınız ? (diyerek yanına yaklaşıyor)
A: bu fotoraftaki sizmisiniz ?
B: Evet
A: kapalı alanda sigara içiyordunuz sizi gerekli yerlere şikayet ediyorum lütfen zorluk çıkarmadan benimle gelin
B: hayır kardeşimaaa acelem var benim gidiyorum
A: hm o halde aramızda anlaşabiliriz diye sanıyorum siz bana 64 liranın %30unu verin birdaha yapmayın gidebilirsiniz
B: hmm. buyurun
A: sağlıklı günler dilerim
eğer parayı vermezse en ykaındaki polise giderek fotorafı gösteriyordu onlarda işlemleri yapıyorlardı.tabi bazen ters tepiyo 6 kişiden birinde :D