Sigara Yasağı Hakkında
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------bizim bi arkadaş öle degilde şu yöntemi uyguluyor. böle çıkıyor taksime beşiktaşa kalabalık alışveriş merkezlerine fln içen adamı bulup fotorafını çekiyo, sonra
A: bakarmısınız ? (diyerek yanına yaklaşıyor)
A: bu fotoraftaki sizmisiniz ?
B: Evet
A: kapalı alanda sigara içiyordunuz sizi gerekli yerlere şikayet ediyorum lütfen zorluk çıkarmadan benimle gelin
B: hayır kardeşimaaa acelem var benim gidiyorum
A: hm o halde aramızda anlaşabiliriz diye sanıyorum siz bana 64 liranın %30unu verin birdaha yapmayın gidebilirsiniz
B: hmm. buyurun
A: sağlıklı günler dilerim
eğer parayı vermezse en ykaındaki polise giderek fotorafı gösteriyordu onlarda işlemleri yapıyorlardı.tabi bazen ters tepiyo 6 kişiden birinde :D
-----------------------------doğrudur :D
Şimdi işyerine 5bın tl ceza kesmeye gelseler gelen herkese az bi miktar para wersen onlarda sağlıklı günler dileyip gidicekler sistem bu yani . . .
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------bizim bi arkadaş öle degilde şu yöntemi uyguluyor. böle çıkıyor taksime beşiktaşa kalabalık alışveriş merkezlerine fln içen adamı bulup fotorafını çekiyo, sonra
A: hm o halde aramızda anlaşabiliriz diye sanıyorum siz bana 64 liranın %30unu verin birdaha yapmayın gidebilirsiniz
eğer parayı vermezse en ykaındaki polise giderek fotorafı gösteriyordu onlarda işlemleri yapıyorlardı.tabi bazen ters tepiyo 6 kişiden birinde :D
-----------------------------flaş haber : akp yeni iş sahası yaratarak işsizliğe çözüm buldu!!!
-
HacKeR_tr bunu yazdı:
-----------------------------
Allura bunu yazdı:
A: bakarmısınız ? (diyerek yanına yaklaşıyor)
A: bu fotoraftaki sizmisiniz ?
B: Evet
A: kapalı alanda sigara içiyordunuz sizi gerekli yerlere şikayet ediyorum lütfen zorluk çıkarmadan benimle gelin
B: hayır kardeşimaaa acelem var benim gidiyorum
B: hmm. buyurun
A: sağlıklı günler dilerim
-----------------------------doğrudur :D
Şimdi işyerine 5bın tl ceza kesmeye gelseler gelen herkese az bi miktar para wersen onlarda sağlıklı günler dileyip gidicekler sistem bu yani . . .
-----------------------------onlar 5000 tl üzerinden komisyon alıyo yalnız. al kardeşim sana şu kadar para diyip kurtulmak zor :)
-
komisyon alıyorda ne kadar alacak ki biraz fazlasını ver yada komisyonun aynısını wer kurtul.Sonuç ta 5000tl ödemekten iyidir :D