Sigara Zararlıdır, Fakat Bu Kadar Mı ?
-
mperk bunu yazdı:
-----------------------------
deja-vu bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
wideoyu izlerken korkudan sigara içemedim bu mereti bırakmak lazım cidden ama metodu ya da en etkili çözümü lazım :S
-----------------------------kafanda bitirmessen hiçbişey birişe yaramaz.Babam iki kolunda nikotin bandı ağzında sigarayla dolaşıyodu:D
-----------------------------Bantın işe yaramadığı kesin yaw zaten. Kullanan herkes aynı şeyi söylüyor.
Özel klinkler var %99 başarı sağlayan bırakamazsan para iade vs.
İlaçlar hap türü her sigara isteğinde bir tane atıyosun bunlar daha etkili duyduklarıma göre..
-----------------------------umut kırmak gibi olmasın ama bence oda biryere kadar.Sonuçta millet bundan zevk alıyor.Tehlikesi gözlerinin önüne gelmeden de bırakmıyorlar.Annem bana hamile kalana kadar içmiş.Bana hamile olduğunu öğrendiği zaman bırakmış dahada içmedi.İnsanın içinde olmadıktan sonra zor bence klinik,ilaç tedavisi falan nafile.Tabi denemeden bilemeyiz o ayrı..
-
hayatımda sigara ve alkol kullanmadım,kullanmam. Malesef içenler bu videoyuda dikkate almaz.
Bu arada bırakmak istiyorum diyenlerin ilaç kullanmamasını tavsiye ederim.Belli süre içmeyip sonra 2 misli içildiği söyleniyor..
-
deja-vu bunu yazdı:
umut kırmak gibi olmasın ama bence oda biryere kadar.Sonuçta millet bundan zevk alıyor.Tehlikesi gözlerinin önüne gelmeden de bırakmıyorlar.Annem bana hamile kalana kadar içmiş.Bana hamile olduğunu öğrendiği zaman bırakmış dahada içmedi.İnsanın içinde olmadıktan sonra zor bence klinik,ilaç tedavisi falan nafile.Tabi denemeden bilemeyiz o ayrı..
-----------------------------BEn şimdiye kadar 1kere bıraktım onda da azaltarak işe başlamıştım sonra arkadaşla iddiaya girdim
Ve bıraktım gerçi almadı ama :D
1aydı iddia iddia bitince bir tane içtim birşey olmaz diyerekten sonra haftaya paket
-
6 ay bırakma mücadelesi verdim mücadele verdim diyorum çünkü bıraktım bir ay içmedim kafam bişeye bozuldu yaktım bi tane paket aldım 2 gün sona gene bıraktım 15 gün içmedim sona gene başladım 6 ay böle geçti.son üç aydırda içmedim.içmemde.kafam çok bozulursa vuruyorum alkole.tamamen sinir sistemiyle alakalı psikolojik bi olay başka bişe deil.
-
daha dün sabah hastaneden çıktım, bu meret yüzünden bi hafta göğsümden içeri ciğerime kadar girik bir hortum ve buna baglı bir tüple yattım hastanede. allaha şükür iyileştim ciğerim sağlam şimdilik sadece dikiş yerlerinin kapanmasını bekliyorum. okula gideceğim gün hastaneye yatmak çok koydu. (üniversiteye başlıyacağım)..
şimdi içerken biri gelip olum bak içersen böyle böyle olur deseydi tamm der içmeye devam ederdim. kimse başına gelmeden inanmak istemiyor yada umursamıyor. aklınız varsa bırakın yada bırakmaya çalışın derim... -
daha kötülerini de izlemiştim
-
Sigaranın sağlıktan öte zararı cebe..çay kahyve ile günde en fazla 3 ya da 4 sigara içeceksin bırakamayanlar için en iyi yöntem bu
-
yok arkadas ya zorla sigarayı bıraktıracaklar.
-
bütün Zararı bile bile hala içiyoruz .S
-
Iyi, hos da; ben bu toplum kahramanlarina anlam veremiyorum arkadas! Evet, sigara oldurur, ama seni degil bizi oldurur... Sen niye bu kadar geriliyorsunki? Bizim sigaranin derdinden kendi kanser olacak haberi yok.