Sigara Zararlıdır, Fakat Bu Kadar Mı ?
-
abi herşeyi bıraktım ayda 200 lira veriyosunuz sigaraya. o verdiğiniz paraları bi köşeye atsaydınız araba alırdınız şerefsizim.
-
klasik laf :W
izlerken bile içiyordum rahatça .. Hocam dokanmıyor böyle şeyler :) dertleniyorsun bi tane daha yakıyorsun peşine.
Ben ve sigaram .. : gücü olan varsa ayırsın .. :)
-
sigarayı birakmada en etkin çözüm.
biran önce koşmaya başlayinz...
-
bu tarz video/paylaşımlardan sonra izlerken içiyodum hiç etkilemedi eller ayrılsa bile ... biz ayrılamayız vb diyen arkadaşların ciddiyetin farkında olmadıklarının hatta bazılarının hala o çocuksu özentinin peşinden gittiklerini düşünüyorum umarım olay patlak vermeden tedbirlerini alıp bunu bertaraf ederler
-
izlenilesi
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------
klasik laf :W
izlerken bile içiyordum rahatça .. Hocam dokanmıyor böyle şeyler :) dertleniyorsun bi tane daha yakıyorsun peşine.
Ben ve sigaram .. : gücü olan varsa ayırsın .. :)
-----------------------------hacı sen konuş parasını ben vereyim aq :D :D -
Sigara zararlı yaşasın nargile..
-
Hayatımda hiç sigara içmemiş olmama rağmen gerçekten çok etkilendim. Allah bırakmak isteyenlerin işini kolaylaştırsın. Doktorun söylediğine katılıyorum bu ülkede herkes ölü yıkamalı. Bize ölümü filmlerde öyle basit anlatmışlar ki ben gerçek olduğuna inanmıyormuşum meğerse.. Bir yakınım prostat kanserinden hayatını kaybetti ve defin işlemine bizzat katıldım. Bütün hayatıma tanık olmuş beni bebekken elinde sevmiş birinin toprağa karıştığı o an varya dünyaya bakışımı değiştirdi. Bir anda derin boşlukların tamamlandığını gördüm. Hiç sevdiğim bir insanın cenazesine katılmamıştım daha önce. Ölüsünü ruhsuz bedenini yakından görmemiştim hiç. Hayatın değer kazanması için ölümü filmlerle değil gerçeğin ta kendisi cenazelerle tanıyın.
-
hacılar bi videoda ben paylaşayım daha önce verildimi bilmiyorum eğer aklınızda bi gram bırakma niyeti varsa kesinlikle izleyin bu videoyu yanlız sessiz ve sakin kafayla
http://video.google.com/videoplay?docid=-7032825356513183711# -
bilmece bunu yazdı:
-----------------------------
hacılar bi videoda ben paylaşayım daha önce verildimi bilmiyorum eğer aklınızda bi gram bırakma niyeti varsa kesinlikle izleyin bu videoyu yanlız sessiz ve sakin kafayla
http://video.google.com/videoplay?docid=-7032825356513183711#
-----------------------------hocam vallahi bende hiçbir boka yaramadı bu video :/ ta konuyu açtığında izlemiştim ama yok