Sigaranın Etkisini Atmak?
-
Sporcuyum ama dertlerim var içiyorum napim?
Bunun etkilerini en kısa zamanda ve en etkili atmayı nasıl beceririz?
Ben bildiğimi anlatayım önce, her antremandan sonra rahatlıyorum. Hele içmeden 2-3 antreman yaparsam bi daha içtiğimde nerdeyse ilk içişim gibi oluyor.
Ama antremanda çok kesiyor.
-
Kesiyosa bırak amk
-
bırakmak tek çözüm
bi de dertlerim var içiyom demişsin de sonuçta herkesin derdi var ve emin ol sigara içince dertlerin hiç biri geçmiyo, belki seni rahatlatıyo ama dertler aynen kalıyo
-
Kafamı uyuşturuyo yoksa uyuyamıyorum. Aynı şekilde alkol de...
Doktordan uyku ilacı felan almamın bi yolu varsa o da olur. Uyuşmazsam uyuyamıyorum.Kafayı bulmam lazım yani.
-
eczanede satılan bir tane ürün var etiket gibi bişey ondan al hergün birer tane sağ göğsüne veya sağ koluna yapıştır etkisi oluyormuş benim bir arkadaşım bu yöntemle sigarayı bıraktı fiyatı ise 18-22 YTL civarı.
-
essan bunu yazdı:
-----------------------------
eczanede satılan bir tane ürün var etiket gibi bişey ondan al hergün birer tane sağ göğsüne veya sağ koluna yapıştır etkisi oluyormuş benim bir arkadaşım bu yöntemle sigarayı bıraktı fiyatı ise 18-22 YTL civarı.
-----------------------------Sağol kardeşim ama bırakmaya çalışmıyorum. istesem şu an bırakırım ama kafamı uyuşturmaya çalışıyorum. derdim bu.
-
cigara iç daha iyi uyuşturur :D
-
sporcu adam esrar içmeli:D
-
Prometheus; Kafanı uyuşturmaya Çalişiyorsan Son Gücünle; '' Duvara Vur ''
Çabuk Uyuşur :D
-
Kardes bende sporcuyum ve maalesef bende içiyorum mereti..
aynen dediğin gibi antremanlardan sonra ciğerlerin rahatladığını hissediyorsun..
sen eczanelerdeki nikotin bandına falan güvenme bi cacık olmaz ondan..
bol bol maden suyu iç..
sporu bırakma ama o zaman boku yersin işte..
-
Sigaranın vücuttaki etkilerinin geçebilmesi için 15 yıl gerektiğini duymuştum...