folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sigaranın Etkisini Atmak?

Sigaranın Etkisini Atmak?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iceberg
    iceberg's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı:
    -----------------------------

essan bunu yazdı:
    eczanede satılan bir tane ürün var etiket gibi bişey ondan al hergün birer tane sağ göğsüne veya sağ koluna yapıştır etkisi oluyormuş benim bir arkadaşım bu yöntemle sigarayı bıraktı fiyatı ise 18-22 YTL civarı.

Sağol kardeşim ama bırakmaya çalışmıyorum. istesem şu an bırakırım ama kafamı uyuşturmaya çalışıyorum. derdim bu. 

Günde 2 paket sigara, her akşam 5-6 bira içerdim. Kafamı uyuşturmak için. Ama hiçbir işe yaramıyor. Şimdi sigarayı da bıraktım içkiyi de. Hiçbir sorunu çözmediğini, aksine daha da büyüdüğünü gördüm.  Sorunum var içmezsem duramıyorum diye birşey yok. O senin kendini kandırman, sorunlardan kaçma yöntemin. Bırak ikisini de. Sorunlardan kaçarak kurtulamıyorsun. Üzerine cesurca gidip çözmen gerekiyor.

Akıl verme para ver a.q.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

bende aynı durumdayım. amatör takımda ve okul takımında oynuyorum. ayrıca birinde takım kaptanıyım. üstelik sigarayı çok içiyorum. 2 - 2,5 paket civarı. ama kendimce bir çözüm yolu üretmeye çalıştım anlatayım;

her akşam yatmadan önce bir ya da yarım kâse yoğurt yiyorum
    her maçtan 45 dakika 30 dakika önce 1 portakal, bir avuç fındık ve bir kutu redbull içiyorum.
    ayrıca antreman arasında hiç içmiyorum. başında girmeden önce ve bittikten sonra bir tane içiyorum

ayrıca uyuduğum mekanda kül, izmarit ve kültabağı bırakmıyorum. buldukça sabahları bir çay bardağı pekmez içiyorum. kısacası maç ve antremanlarda fazla etki etmiyor. sadece balgam atıyorum sık sık o kadar.

edit: esrar da kullanıyordum ama spor yaparken çok fazla yan etkisini görünce bıraktım ya da ara verdim diyebilirim. nefesim çok çabuk kesiliyordu.

kendinize ayığ olunuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

ne zaman sigara konusu açılsa bi yorum yazarım nası bırakacaz bu mereti die.

ama gel gelelim 5. günün içindeyim.8 aralık gecesinden beri içmiyorum içmeyecem de.

bu iş bitmiştir.. ağzıma sıçıldı 9 senedir.

bırakması çok ama çok zor oldu 1 yıldır motive oluyorum şerefsizim.nihayet başardım sizleri de beklerim :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BlindGuardianN
    BlindGuardianN's avatar
    Erkek
    yasin_55 bunu yazdı:

ne zaman sigara konusu açılsa bi yorum yazarım nası bırakacaz bu mereti die.

ama gel gelelim 5. günün içindeyim.8 aralık gecesinden beri içmiyorum içmeyecem de.

bu iş bitmiştir.. ağzıma sıçıldı 9 senedir.

bırakması çok ama çok zor oldu 1 yıldır motive oluyorum şerefsizim.nihayet başardım sizleri de beklerim :)

dostum sigarayı aynı gün bırakmışıs :) umarım başlamam tekrar hala içmek için deli oluorum şu an bilE  :)  

ölümün son iyiliği bir daha ölmemek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    ReaL_KurD bunu yazdı:

bende aynı durumdayım. amatör takımda ve okul takımında oynuyorum. ayrıca birinde takım kaptanıyım. üstelik sigarayı çok içiyorum. 2 - 2,5 paket civarı. ama kendimce bir çözüm yolu üretmeye çalıştım anlatayım;

her akşam yatmadan önce bir ya da yarım kâse yoğurt yiyorum
    her maçtan 45 dakika 30 dakika önce 1 portakal, bir avuç fındık ve bir kutu redbull içiyorum.
    ayrıca antreman arasında hiç içmiyorum. başında girmeden önce ve bittikten sonra bir tane içiyorum

ayrıca uyuduğum mekanda kül, izmarit ve kültabağı bırakmıyorum. buldukça sabahları bir çay bardağı pekmez içiyorum. kısacası maç ve antremanlarda fazla etki etmiyor. sadece balgam atıyorum sık sık o kadar.

edit: esrar da kullanıyordum ama spor yaparken çok fazla yan etkisini görünce bıraktım ya da ara verdim diyebilirim. nefesim çok çabuk kesiliyordu.

Deniycem kardeşim sağol. 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

yhu bundan başka hayat mı var.. sigara iç de. diğerlerini siktr et..

sigara yavaş yavaş öldürür ama .. bizim de ölmek için acelemiz yok zaten..

yıkılma sakın !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    yapıştır bi çiftli tek başına .ozaman kafana girer bak.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Nicotinell alabilirsin...

Fiyatı 19 YTL...

10 luk sana iyi olacaktır.

Arkadaşın bahsettiği nikotin bandı bu zaten..

Araman kolay olsun diye dedim... 

Ayrıca eğer uyuşmak istiyorsan... 20 lik takarsan koluna,

Dediğin gibi az sıgara içiyorsan o seni bırak uyuşturmayı Leyla bile yapar.

Hatta acıma tak 30 luğu... Bul kafayı...

Ama bu meretin 24 saat kolunda olması lazım.

Bende yeni bıraktım sıgara yı...

3 hafta falan oldu.

30 luk kullanıyorum ben.

Günde 1.5 paket içiyordum ben.

30 luk benim nikotin ihtiyacımı karşılıyorsa,

Seni uçurur bile... 

Toplam Hit: 2417 Toplam Mesaj: 19