folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sigarayı Bırakmak İstiyorum ?

Sigarayı Bırakmak İstiyorum ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    hp32 bunu yazdı:
    -----------------------------
    git Kur'an a el bas içmicem diye hatta merasim yap :)
    yok o kadarda değil .hatta kiralık katil tutayım ıctıgımı gorurse vursun beni xD Çok abartıtk :)

....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    bırakma hacı bırakma x) anadoluda içme resmen saman ya :D

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    qaMbLer bunu yazdı:
    bırakma hacı bırakma x) anadoluda içme resmen saman ya :D
    anadolu çocuyuz olm biz xD

....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

ben içmiyorum ama cevremdeki insanlardan ne kadar zararlı bir sey olduğunu biliyorum ve bunuda kendi iradenle bırakabiliceğini tahmin ediyorum..

su video da sigarayı niçin bırakmanız gerektiğini biraz daha anlarsınız diye umuyorum

http://www.youtube.com/watch?v=MYXsl9kCLVw

Nev-i Şahsına Münhasır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Hocam sizin orda yayla veya köy varsa git oranın havası temizdir hem ciğerlerini temizler hemde aklına gelmez pek o nikotin ısırma şeysi elektronik sigara filan bahane yürü,dolaş,spor yap köye git bi yere git temiz hava çek stresten kentten uzak kal biraz :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vampire
    vampire's avatar
    Erkek
    valla beyler hepinizin dediği gibi irade meselesi ben 21 yaşıma kadar bi fırt bile almadıydım iğreniyordum sigaradan sonra unide bi hoca bana taktı bende bi başladım aq günde 3 paket içiyordum tabi başlarda mundar ediyordum sonradan iice içici oldum şimdi 1 pakete indirdim ama bi türlü bırakamadım sağlımı bozdu ama şuda bi gerçek yemekten sonra içilen sigaranın verdiği zevki hiç bişeye değişmem o zevk süper bişe :) ama en iisi hiç başlamamak başladıysan iradeni güçlendir sonra yavaş yavaş bırakmayı dene en azından ben irademi güçlendirmekle uğraşıyorum sonra nasipse bırakacağım yavaş yavaş bi anda bırakılmaz bence o kadar insan içiyor yemek yedin diyelim canın nasıl çekecek o zaman çok zorlanacaksın iice berbat oluyor herşey yavaş yavaş deneyin ve kaç tane içtiğinizi hesap edin yoksa sadece sağlığa zararına bakmayın cebede zararlık durmadanda zamnlanıyor aq
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Max Rekorum 4 aydır Ömrümde 4 ay Bırakabildim, ama bundan sonra o kadar bırakabiliciğimi sanmıyorum. Biri gelir moralinizi Bozar yine başlarsınız. Bence Bırakma Aynen Devam. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hoca bırakamıyorum diye bişey yokki bir kere diceksin içmiyorum seni veret tabi kendine inanıyorsan iradeni kullanabiliyorsan bırakırsın bunuda yapamıyorsan dudak tiryakisi olmuşsundur haci nikotin hikaye :)

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

al kardes ben sana en etkilisini söleyim birebir uygulanıp denenmiştir :

1- yakında cevrende her zaman yanında olan bi arkadasına de eger bi daha içersem sana 500 ytl borcum olsun (hatta abartıp senet bile yapabilirsin)

2- yine aynı yakında cevrende cok samımı zamanının cogunu beraber gecirdigin bi arkadasına de ki eger bi daha içersem die basla (yanlıs anlama ama ancak böle zoruna gider) ana avrat sülale soy sop bas küfürü kendine gizli gizli içersemde fln filan die oalyı iiice aydınlatabilirsin (ben garanti ediyom bunu denedim insan sırf gururna yediremediginden lafları alıp tek bi nefes bile cekmek istemiyor

3-en önemlisi bu; bu işi önce beyninde bitirmen lazım içmiycem içmiycem fln de kendini ver bu işe sigara tutan arkadaslarına dalga gecenlere ciddi ciddi kız tavrını göster ki seni caydıramasınlar

4-eger bu işte harbiciysen bir tek deil bir nefes dahi cekmemen lazım 

ben bırakmıstım 1 cisini uygulayarak yaklasık 2 ay içmedim sonra arkdas verdi al bitane den bişe olmaz die bırakmısken tekrar basladım sakın bi tek bi nefes olayına girme kesinlikle içme 

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanvegul
    kanvegul's avatar
    Erkek
    Bunun ustune bir sigara yakilir :D
Toplam Hit: 7489 Toplam Mesaj: 56