Sigorta Kasko Fiyatları
-
Merhaba aracımın kasko sigortasi geldigi için bugun sigortacima gittim fiyatlar bayagi artti dedi daha tarihim gelmedigi için ne kadar çıkacak belli olmadı ama ben korktum çünkü 400 500 e yapanlarınki 900 e bile cikan varmış hiç kaza vs olmamasına ragmen birde birşey anlattı dedi ki ticari mibinüs okul servis vs gibi araçların sigortaları 4 5 6 7 10 11 bin tl ye bile yaptıgım oluyordu ama diyor bunlar bir ara servis plakasi için eylem yaptıklarında bu sigorta olayını da gündeme getirmişlerdi sonra devlet bunlarin sigortasinda uyarma yapmış şirketleri 11 bine olan sigortalar 4-5 bine 5-6 vs olanlar nerdeyse yariya düşmüş bizde binek araç sahipleri olarak buna nasil eylem yapabiliriz nasil sesimizi devlete duyabiliriz devlet serbest sistem getirdi sözde vatandaş rahat etsin diye ama 200 250 tl olan sigortalar 400 500 900 gibi vs cikiyor birde kaza yaptınız mi 2 bin 3 bin tl ye kadar çıkıyor yani bizim bunlara yolunmamamiz için ne yapmalıyız sesimizi nasil duyurup nereye posta mail vs atmalıyız kim ilgileniyor bu işler ile.
-
Benim geçen sene ilk sefer yaptırdığım trafik sigortası 400 civarındaydı bu sene 900 fiyat çektiler. 900'e yaptırmadım tam da bu arada ufak bir kaza yaptık, 900 oldu 1700. Trafik sigortasına 1700 verdim :| Kasko 700 küsür
-
Devlet bunlara yasa cikardi ki indirim olsun vatandaş faydalansın bunlar soygunda kullanıyor ne demek 900 tl sigorta artık buna bir dur demeliler zorunlu adı altında oldugu için soyuyorlar kasko zorunlu olmadıgı için tam koruma oldugu halde 500 600 700 civari çıkıyor devlet bir el atmali.
-
Onceki arabalarımi annemin üzerine yapmıştım son aldigimi kendi uzerime alim dedim almaz olaydım en uygun 2300 lira sigorta çıkarmı yav nevona mi ne öyle bir sirket ayni gun annemin üzerine yaptım araci o sekilde bile 950 liraya yaptık
-
arkadas cok haklı. iki tane ulusal kanala haber verip iki tane güzel hazırlanmış afisle köprüyü trafige kessek yarım saat ne güzel olmaz mı ?. hakkımızı savunsak..
kabaca düşünürsek 3 araba 12 kişiyle bu işin üstesinden gelmek oldukça kolay. en fazla bi kaç saat nezarethanede tutuluruz.
ben bize her durumda yardımcı olucak avukatı ayarlarım. hatta bir araç ve afişleri de ayarlarım.
bu pazar için geri kalan 11 kişi ismini yazsın aşağıya. bi tek benim çabamla olmaz ki amk.
bu sikilmeye bir dur denmeli.
-
uzun zamandır uğrayamadım tarikata :) sayfayı açar açmaz direk bu konuya daldım arkadaş öyle böyle becermiyolar insan gibi becermiyor hani biraz insaflı becerseler kabul edicem ama öyle böyle becermiyolar :) ellerim titredi yine ne becerdiler beee... bilecikteyim ne gerekiyosa varım arkadaş hafta sonuna kadar kontrol ederim burayı sağlıcakla dostlar :)
-
Hocam 28bine araba aldim 1050tl ye sigorta yaptirdim.
Ankaraya gidip sarayın onunde kendimizi yakalım. Yada sarayı yakalım.
-
%50 güvence verilmiş yönetim bizi sikmesin de ne yapsın. :-)))
Yok mu lan bu sisteme baş kaldıracak 2-3 yeniçeri. :-)))
-
uleyn polis bile çevirdiğinde ehliyetden önce sigorta var mı diye soruyor.
-
5 - 6 yıllık sigorta parası araçın değerini geçiyor bu fiyatlarla.
-
ben böyle işin anasını avradını sikiyim kazam yok birşeyim yok 1090 tl fiyat çıkarttılar yakarım lan bu arabayı