Tahribat.com Forumları
Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
SİHİRLİ KÜRE.. Kafayı Yiyeceksiniz:)
Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
-
-
ohaa
bu sey manyak
bu 2. ci linki cozen olursa solesin pls -
ahahahah
super bisey..
cozdum ama tabiki.. :)
nihahahahah
2. deste de verdiklerinin hicbiri ilk deste de Yoq :(( Ama
ilk bakısta heyecanlandırıyo :)) -
ula 2.link ii kekledi ha
-
yuh anasını satiim.. lavuğa bak yok fısılda yok arkanı dön.. gözlerini kapat.. bu ne lem? heralde bu herif insanları ilk destedeki hiç bi kartın sonraki destede olmadığını göremeyecek kadar salak sanıyo..
komikti... -
ii de ben hala bişi anlamadım.biri bana pm atsın yaw...
aaaa dur lan jeton düştü şimdi tamam anladım.... -
deli olcam...
bunun *.fla 'sı yokmu varsa çözeriz belki... -
deli olcam...
bunun pyshic.fla 'sı yokmu varsa çözeriz belki... -
LÜFTEN EDİTLEMEYİN Bİ YIĞIN MESAJ YAZDIM İSTERSENİZ ICQDAN İRTİBATA GEÇİN: 60080430
24, 3E KALANSIZ BÖLÜNÜR...
99 İŞARET VAR. 9 A KALANSIZ BÖLÜNÜR...
KURALDAKİ GİBİ MESELA İSTEDİĞİNİZ SAYIYI DENEYİN, SAYI DEĞERLERİNİ SAYIDAN ÇIKARIN VE SONUÇ YİNE 9 A TAM BÖLÜNÜYO... ŞİMDİ BEN TIKLAYIN DİYENE KADAR KÜREYE TIKLAMAYIN...
İSTEDİĞİNİZ KADAR DENEYİN... SAYININ SAYIDEĞERLERİ TOPLAMINI SAYIDAN ÇIKARIN İŞARETİNE BAKIN İŞARETLERİ HEP AYNI... YANİ O EKRANDA BÜTÜN SONUÇLARIN İŞARETLERİ AYNI İŞARET. YANİ AÇIKLAYACAK OLURSAK 9'UN KATLARI AYNI İŞARET...TIKLARSANIZ BÜTÜN SONUÇLARA ÇIKAN İŞARET ÇIKACAKTIR... İLK BAŞTA BEN DE ŞAŞIRDIM AMA YAZARAK ÇÖZDÜM OLDU... YANİ 9UN KATLARI SAYILARIN İŞARETLERİ AYNI. VE SAYIDAN SAYI DEĞERLERİ TOPLAMINI ÇIKARINCA ÇIKAN SONUCUN İŞARETİ HEP AYNI... VE SİZ KÜREYE BASINCA DA 9UN KATLARINDA ÇIKAN İŞARET ÇIKIYO...
(ZATEN SONUÇLAR 45,54,36,81,63 FALAN ÇIKIYO. 9UN KATLARI) KÖTÜ ANLATIRIM AMA ANLADINIZ SANIRIM... KARDEŞİM (9YAŞINDA) VE BEN (13YAŞINDAYIM) PCDEN SESİMİZİ DUYUYO DİYE BAŞKA ODADA SAYIYI KARARLAŞTIRDIK YİNE BİLDİ. BENDE DELİ OLUP PROBLEMİ ÇÖZDÜM İŞTE... VARMI BÖYLE YAMUK ŞEYLER YAZIN BURAYA ABİLER...
___________________________________________ -
2. çok kekti.;)..1. super,mantıgı da sağlam...
Toplam Hit: 21829 Toplam Mesaj: 90