Tahribat.com Forumları
Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
SİHİRLİ KÜRE.. Kafayı Yiyeceksiniz:)
Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
-
quit bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar 69 rakamında sonuç dogru çıkmıyor..:))))...sürüyle deneme yaptım bi defa bilemedi...
bence sende bir hata var:)
-
http://www.anten.de/sihir.htm
dekini de bularak bir ilke imza atıyorum
bu hiç manyak değil. daha önce oynamıştım... siz bir kart seçiyorsunuz ve seçtiğiniz kartı çıkarıyor... böyle bişi olmaz... ADAM BÜTÜN KARTLARI ÇAKTIRMADAN DEĞİŞTİRYOR. VE BÖYLECE SEÇTİĞİNİZ KART ÇIKMIŞ OLUYOR
(bir PRF_QUIRREL kıyağıdır) -
ne bok olduğunu anlamadım yani küreye basıyorum bir simge beliriyor.salak bir mesaj yazıyor bunun çozcek nesivarki salak bişey
-
eee ben ölmek istiyorum...
PRF_QUIRREL bunu yazdı:
bu hiç manyak değil. daha önce oynamıştım... siz bir kart seçiyorsunuz ve seçtiğiniz kartı çıkarıyor... böyle bişi olmaz... ADAM BÜTÜN KARTLARI ÇAKTIRMADAN DEĞİŞTİRYOR. VE BÖYLECE SEÇTİĞİNİZ KART ÇIKMIŞ OLUYOR
(bir PRF_QUIRREL kıyağıdır)
-
yaw designer senden beklenmezdi.Matematikten hiç anlamıyosunuz demek camia olarak.
-
LÜFTEN EDİTLEMEYİN Bİ YIĞIN MESAJ YAZDIM İSTERSENİZ ICQDAN İRTİBATA GEÇİN: 60080430
24, 3E KALANSIZ BÖLÜNÜR...
99 İŞARET VAR. 9 A KALANSIZ BÖLÜNÜR...
KURALDAKİ GİBİ MESELA İSTEDİĞİNİZ SAYIYI DENEYİN, SAYI DEĞERLERİNİ SAYIDAN ÇIKARIN VE SONUÇ YİNE 9 A TAM BÖLÜNÜYO... ŞİMDİ BEN TIKLAYIN DİYENE KADAR KÜREYE TIKLAMAYIN...
İSTEDİĞİNİZ KADAR DENEYİN... SAYININ SAYIDEĞERLERİ TOPLAMINI SAYIDAN ÇIKARIN İŞARETİNE BAKIN İŞARETLERİ HEP AYNI... YANİ O EKRANDA BÜTÜN SONUÇLARIN İŞARETLERİ AYNI İŞARET. YANİ AÇIKLAYACAK OLURSAK 9'UN KATLARI AYNI İŞARET...TIKLARSANIZ BÜTÜN SONUÇLARA ÇIKAN İŞARET ÇIKACAKTIR... İLK BAŞTA BEN DE ŞAŞIRDIM AMA YAZARAK ÇÖZDÜM OLDU... YANİ 9UN KATLARI SAYILARIN İŞARETLERİ AYNI. VE SAYIDAN SAYI DEĞERLERİ TOPLAMINI ÇIKARINCA ÇIKAN SONUCUN İŞARETİ HEP AYNI... VE SİZ KÜREYE BASINCA DA 9UN KATLARINDA ÇIKAN İŞARET ÇIKIYO...
(ZATEN SONUÇLAR 45,54,36,81,63 FALAN ÇIKIYO. 9UN KATLARI) KÖTÜ ANLATIRIM AMA ANLADINIZ SANIRIM... KARDEŞİM (9YAŞINDA) VE BEN (13YAŞINDAYIM) PCDEN SESİMİZİ DUYUYO DİYE BAŞKA ODADA SAYIYI KARARLAŞTIRDIK YİNE BİLDİ. BENDE DELİ OLUP PROBLEMİ ÇÖZDÜM İŞTE... VARMI BÖYLE YAMUK ŞEYLER YAZIN BURAYA ABİLER...
(bir PRF_QUIRREL kıyağıdır)
hallam yaaaaa hade canım sendeeeeee neden düşünemedikki acaba bunu???? kalkın ulan gidelim buralardan ne b?k işimiz bu kadar zekilerin arasındaaaaa.... -
81 in amblemine bakın arkadaşlar her defasında o çıkıyor çünkü... tuttuğunuz sayının gör düğü işlemler o düzenekte sadece bir kaçtane rakama hükmediyo.... hade kolay gele....
-
yaw bu bozulmuş benimkileri bulamadı
-
ilk basta sasirdimama sonradan olayi caktim.
Toplam Hit: 21407 Toplam Mesaj: 90