Siirt Fıstığı Bağımlılık
-
kaynağı daha pahalı aynı gayseri gibi
-
fıstık fıstık dediniz aklıma fıstıklı sarma düşürdünüz oruç oruç :D : D

böyle yeşil yeşil görünce bilinçaltında çağrışım yaptı anlaşılan
bir de nerden estiyse çok fena sarma çekti canım : (

cann tarafından 04/Ağu/12 18:17 tarihinde düzenlenmiştir -
kaynağı daha pahalı oluo sıkıntı orda :| ama hocam yazarsan burdan bende alıcam uygunsa fiyatı.
-
ya hacılar geçen orda 20 kilo yolladı arkadaş .d fil gibi yiyorum ya bi bakıyorum fıstıkla resmen sevişiyorum .d gaza gelip iç kahverengi zarını soymadan yiyorum o derece
-
yunusdogan bunu yazdı
ya hacılar geçen orda 20 kilo yolladı arkadaş .d fil gibi yiyorum ya bi bakıyorum fıstıkla resmen sevişiyorum .d gaza gelip iç kahverengi zarını soymadan yiyorum o derece
ufff öldürdün beni be murit.daha 15 dk var:S
-
yemek yemeye gidicem şimdi bunları gördüm elimdekilere tenezzül edesim yok sarmalara bak :( Allah sizi top etsin amin :(
-
pillibebek bunu yazdıyunusdogan bunu yazdı
Biz hep soymadan yiyoruz o zarı amelemiymişiz biz şimdi :D
-
Üstad p.tesi işbaşı yapınca fiyatını öğrenir sana haber veririm 'sen ne iş yapıyon' diyecek olursan kuruyemişçiyim :)
-
cannfree bunu yazdı
fıstık fıstık dediniz aklıma fıstıklı sarma düşürdünüz oruç oruç :D : D

böyle yeşil yeşil görünce bilinçaltında çağrışım yaptı anlaşılan
bir de nerden estiyse çok fena sarma çekti canım : (

Sarma yedim iftarda söylemesi ayıpta, şimdi dürümü gördüm off neden yaptın ki bunu ?
Almadan duramam ben şimdi bunu, mahvettin ya, gidip fıstıklı dürüm alayım geleyim bari. -
Peroksit bunu yazdıpillibebek bunu yazdıyunusdogan bunu yazdı
Biz hep soymadan yiyoruz o zarı amelemiymişiz biz şimdi :D
Aslında tbt iftardan ziyade bide herkes toplanıp arnavut kaldırımlı sokaklarda kilolarca yemiş yiyip kabukları taşların arasına atalım çöpçüler bize sövsün :D