Siirt Fıstığı Bağımlılık
-
An itibari ile tuba kuruyemiş de 38TL oldugunu ögrendim. ÇOK PAHALI LAN.
-
Kardeş siirtli müridiniz var :)
Hiç karsız sadece hayrına 10 günlük yardımcı olabilirim bayramdan sonra askerim.
fiyatları vereyim.
20, 26 lira arası geçen seneye Ait fıstıkları 22 liraya alabilirsiniz.
Bu seneye ait ana çatlak(Dalında çatlamış) olanları ise 26 liraya işin güzel tarafı MNG Kargo ile anlaşmam var kargolarıda size un fazla 7 tl tutacak şekilde gönderebilirim. tabi 5 kiloya kadar 10 kiloya kadarda 10 lira civarı bişey. yardımcı olmamı isteyenler PM atabilirler
-
PanxeR bunu yazdı
Yok o kadar pahalı değil haco.
Aldım 10kg bugün Siirt merkezden.
Pazar olması nedeni ile fazla açık yer yoktu malesef sıradan bir çerezciden almak zorunda kaldım.
Marketlerde 26-29 lira arasında mallar vardı şık kutulu falan.
Çerezciden aldım ben Atatürk Heykeli'nin yanındaki TİM'in sağında Çıtır Çerez adı galiba:)
26 dedi önce sen beni yabancı sandın galiba ben Ahmet abinin yeğeniyim dedim.Hangi Ahmet demedi tabi Ahmet abinin? dedi he ya ahmet abinin yeğeniyim dedim. Haa dedi:)
23'e bağladım ama yine pahalı bu mala kanımca. En büyük boyla orta boy karışık gibi geldi bana.Ama tadı muhteşem.Bazıları içinde koflaşmış onların tadı bile harika ilginç bir meyve bu:)
Pillibebek müridimizin malını yarın sevkediyorum kargoyla İnşallah 3 adet 1'er kg'lık kutularda mal.Kargoyu çıkartınca arayacağım. Selamlar.
-
Nitrous bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
Yok o kadar pahalı değil haco.
Aldım 10kg bugün Siirt merkezden.
Pazar olması nedeni ile fazla açık yer yoktu malesef sıradan bir çerezciden almak zorunda kaldım.
Marketlerde 26-29 lira arasında mallar vardı şık kutulu falan.
Çerezciden aldım ben Atatürk Heykeli'nin yanındaki TİM'in sağında Çıtır Çerez adı galiba:)
26 dedi önce sen beni yabancı sandın galiba ben Ahmet abinin yeğeniyim dedim.Hangi Ahmet demedi tabi Ahmet abinin? dedi he ya ahmet abinin yeğeniyim dedim. Haa dedi:)
23'e bağladım ama yine pahalı bu mala kanımca. En büyük boyla orta boy karışık gibi geldi bana.Ama tadı muhteşem.Bazıları içinde koflaşmış onların tadı bile harika ilginç bir meyve bu:)
Pillibebek müridimizin malını yarın sevkediyorum kargoyla İnşallah 3 adet 1'er kg'lık kutularda mal.Kargoyu çıkartınca arayacağım. Selamlar.
Nitrous sağolasın fıstıklar elime ulaştı miss gibi.çıtır çıtır götürüyorum şuanda.eline ayagına saglık:)
-
küçük miktar aldım yedim , evet antepfıstığının eline su dökemez antep daha aromatik daha baskın siirt fıstığı ise daha büyük ama tatsız.
en iyisi kaju ve antep değişen birşey olmadı durmak yok yola devam :)