folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Şike Davası Ve Türkiye Gerçekleri ...

Şike Davası Ve Türkiye Gerçekleri ...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buiyimi
    buiyimi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

öncelikle belirteyim bu bir futbol konusu değildir ,
    bir davanın konusudur, hukuk konusudur.

gelişmiş ülkelerde bir insanın yargılanması için öncelikle o suçu işlediğine dair belli kanıtlar olması kanıtlar olduğu halde o kişi kesin suçlu sayılmaz o delileri çüretebilmesi için yargılama yapılır,

şike davasıyla gördük ki türkiyede bu olay çok saçma sapan bi sistemde ilerliyor ,
    sadece iddialar var hiçbir delil yok insanlardan olmayan bişeyin olmadığını kanıtlamalarını istiyolar ve bu süre içinde yok yere aylarca tutuklu kalıyolar ve suçlu gibi muamele görüyolar,
    ve işin garip tarafı halk tarafından da öyle görülüyor demek ki halk böyle saçma bir sistemi hak ediyor.

benim merak ettiğim şike davasında ki oyunlar yüzünden bu sadece Aziz Yıldırım ve arkadaşlarına uygulanan bir sistem mi yoksa türkiyedeki bütün davalarda böyle mi?

7 itiraf var Trabzonspor komple beraat, cemaatin keskin kılıcı Göksel Gümüşdağ beraat. 25 Milyon Herşeyin Farkında.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

ergenekon ve odatv gibi davalardaki muhabbetleri bazen yazarlar köşelerine taşıyor. şike davasını hiç bilmiyorum ama dediğin olay ne ilk ne son.

Ahmet Hakan, Hürriyet gazetesindeki köşesinde Odatv davasında gelinen noktayı yazdı. Mahkemede gazetecilere yöneltilen soruların hep gazetecilik üzerine olduğunu belirten Hakan, “Mahkeme işte bu davadan bir “terör örgütü” çıkarmaya çalışıyor” dedi.

İşte Ahmet Hakan’ın “Odatv duruşması” başlıklı yazısı:

"Son duruşmada sorulan sorulara baktım...

Şunlar var:

- O yazıyı niye yazdın?

- O haberi niye yaptın?

- O haberi niye yayınlamadın?

- O kişiyle telefonla konuşurken o yazar hakkında neden ağır sözler söyledin?

- O haberi yayınlamaman gazetecilik etiğine sığar mı?

- O televizyonu alacak parayı nereden bulacaktın?

Karar?

Tutukluğun devamına...

*

İçinde silahın, bombanın, şiddetin, suikastın geçmediği...

Sadece haberin, internet sitesinin, yazının, telefon konuşmalarının, kitabın geçtiği bir dava bu...

Mahkeme işte bu davadan bir “terör örgütü” çıkarmaya çalışıyor.

Çalıştıkça da komik ve absürd bir durum çıkıyor ortaya...

Komik ama gülemiyoruz.

Sonuçta bu güldürücü oyun nedeniyle sanıklar bu yazı da mahpusta geçirecek."

ergenekon daha da büyük komedi.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FireFly.
    BaBe
    BaBe's avatar
    Erkek

bu ülkede öyle bir adalet sistemi varki tecavüzcüsünü ısıran kadına 2 yıl hapis istemiyle dava açılabiliyor . 13 yaşındaki kıza 26 kişi tacvüz ediyor psikolojisi

bozulmadı denilip hiç kimse ceza almıyor !

,,,lel,,,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Fenerbahçe holiganı olarak söylüyorum adelet sistemi öylesine yanlışki bu sistemle ilerlemeyi beklemesinler.

maçlar UEFA ve TFF tarafından incelendi saha yansıyan bir şey yok dediler Fenerbahçeyi Şampiyonlar ligine aldılar.

yanlış bilmiyorsam yarın cevap gelecek savcıdan inşşallah çıkar bekliyoruz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Arkadaş bu ülkede ne iş doğru yürüyor ki.Hırsızı,hortumcusu,katili,tecavüzcüsü dışarda,mağdurlar cezaevlerinde.Babam 2 sene önce,6 ay boyunca suçsuz yere yattı 6 ay boyunca davalar falan,sonra suçsuz oldugu ortaya çıktı ve saldılar.Böyle saçma bi sistem işte.Aziz Yıldırım a bu yüzden üzülüyorum,kendimiz çektik biliriz.Boşa yere bi insanı 4 duvar arasına kapatmak dünyanın en kötü şeylerinden biri.Özgürlüğün değeri bilinmeli,bu ülkede olmayan bi kavram

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

bu şike davasını daha ii araştırısan görürsün.telefon dinlemeleri yapılıyor bildiğiniz gibi.fakat şike yasası cıkmadan telefon dinlemesi yapılıyor.yani adamlar şike bile yapmıs olsa suc diye içeri atamazsın.peki madem yasa yok dolayısı ile suçta yok,e bu adamların telefonları neden dinleniyor ? ortada bişi yok adamların telefonları dinlenmeye başlanıyor.sonrasında  yasa cıkıyor fln..adamın telefonunu dinlemek için bişi bulman lazım.yanlıs hatırlamıorsam ilk altı ay zaten böle maclarla ilgili bişi yapalım konusmasıda yok..ama halen dinleniyor..

dava oluyor.adamlar 1 yıla yakın içerde kalıyor.mahkeme mahkeme sürünüyor millet.dava oluyor bir ay sonraya gün veriyor.sonrada deniyor ki nie bu kadar uzun sürüyor.elin adamı bi davayı 1 haftada çözerken biz 5 yılda çözüyoruz.sorun tam burda.nooldu deniz feneri ?almanya 1 haftada çözdü gönderdi.bizde yıllar sürer.

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Ferhan şensoyun PARDON filmini izleyin anlarsınız türkiye deki adalet sistemini

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

olay şike mike değil, olay tamamen aziz ile tayyik in arasında gelişen bişey.

her zaman ki gibi tayyik önüne çıkan engellerden kurtuluyor.

aziz de onun ve çevresi için bi engeldi(ihale mevzusu), ortadan kaldırdı, üstelik gördüğünüz üzere hiç bi kanıt delil vs ortaya çıkarılmadan.

ne oldu? ilk başlarda 5 maçta şike yaptığına dair kanıt olduğu söleniyodu. daha sonra noldu? hiç bi delil ve kanıt olmadığı açıklandı. sonuç? aziz hala içerde.

yazık adama ya.

not: Galatasaraylıyım.

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Fenerbahçe şike yaptı mı bilemicem ama işin içine Galatasaray'ı katarak Türk Futbolunu aklamaya çalışmaları şerefsizce bir hareketti.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

şike değilde, bu bir devlet mafya hesaplaşması olmasın.. 

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

bu olay normal bir dava sürecinden çok çok farklı. aziz yıldırımın kendi sözleriyle normal bir şike davası olsaydı bu durumda "herkes şerefli bir ben şerefsiz"

Toplam Hit: 3160 Toplam Mesaj: 24