folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Şike Davası Ve Türkiye Gerçekleri ...

Şike Davası Ve Türkiye Gerçekleri ...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buiyimi
    buiyimi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ekerci bunu yazdı:
    -----------------------------

bu şike davasını daha ii araştırısan görürsün.telefon dinlemeleri yapılıyor bildiğiniz gibi.fakat şike yasası cıkmadan telefon dinlemesi yapılıyor.yani adamlar şike bile yapmıs olsa suc diye içeri atamazsın.peki madem yasa yok dolayısı ile suçta yok,e bu adamların telefonları neden dinleniyor ? ortada bişi yok adamların telefonları dinlenmeye başlanıyor.sonrasında  yasa cıkıyor fln..adamın telefonunu dinlemek için bişi bulman lazım.yanlıs hatırlamıorsam ilk altı ay zaten böle maclarla ilgili bişi yapalım konusmasıda yok..ama halen dinleniyor..

dava oluyor.adamlar 1 yıla yakın içerde kalıyor.mahkeme mahkeme sürünüyor millet.dava oluyor bir ay sonraya gün veriyor.sonrada deniyor ki nie bu kadar uzun sürüyor.elin adamı bi davayı 1 haftada çözerken biz 5 yılda çözüyoruz.sorun tam burda.nooldu deniz feneri ?almanya 1 haftada çözdü gönderdi.bizde yıllar sürer.

ayrıyetten şöyle bişey var hocam telefonda şu maçlarda şike yapıcaz dese adam açık açık yinede yapıldığına dair delilin yoksa suçlamayazsın telefon tapeleri geçerli değil kanunlarda kaldıki telefonda şikeyle ilgili hiç bişey söylenmiyor normal konuşmalardan normal kelimelerden şifreli konuşma türetmeye çalışıyolar bilir kişi raporlarına göre bütün hesaplar temiz çıktı hakem raporları temiz ve tapelerin üzerinde oynandığı yine bilirkişi raporunda var ve hala içerde tutabiliyolar.

yani bi insanı içeri atabilmek bu kadar kolaymı ? bunları denetleyen uluslararası üst bi kurul yokmu ? insan hakları mahkemesi demeyin oraya başvurabilmek için öncelikle ülkenin içindeki hukuksal yolları tüketmen lazım yani demek oluyo ki dava 3 yıl sürerse 3 yıl boyunca içerde yatıcaksın ve aihm'e başvuru yapamayacaksın.

7 itiraf var Trabzonspor komple beraat, cemaatin keskin kılıcı Göksel Gümüşdağ beraat. 25 Milyon Herşeyin Farkında.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Delil yok :))))))

Kendine İyi Bak ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

Yarın Aziz Yıldırım'a ceza gelirse Fenere men gelir uefa'dan.Ceza gelmezse de devlet pardon deyip geçer.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek
    Büyük resmi görün müridler, olay şikeden öte bana kalırsa. Mesela aziz yıldırım kimdir, nedir, neyin savunucusudur, ne yapar, nerden para kazanır, nasıl bağlantıları var vs. Ondan sonra herhangi bir fikrin savunucusu olunuz. Ergen gençler gibi her duyduğunuzdan kolay kolay etkilenmeyiniz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

bişi sorucam ümit karan ibrahim akın tayfur havuccu çıktılar ama MEN cezası almışlardı yannış hatırlamıosam bişi yoksa bunlar nie ceza yediler la :S göz boyamak içinmi acaba ?

azize yazık oldu bi silah ihalesi yüzünden tyyp harcadı adamı amk kimi harcamnazki babasını bile tanımaz valla :|

Living Death
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Adalete güvenim sıfır, polise güvenim sıfır, hakimlere güvenim sıfır, kimseye güvenmiyorum bu ülkede, müze bekçisine bile güvenmiyorum amk.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

Adalete güvenim sıfır, polise güvenim sıfır, hakimlere güvenim sıfır, kimseye güvenmiyorum bu ülkede, müze bekçisine bile güvenmiyorum amk.

Biz de sana güvenmiyoruz. Sıkıntı yok. 

We can be more, we can be much more.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FireFly.
    BaBe
    BaBe's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

istenen de o zaten korku imparatorluğu kurmak için insanların güvendikleri herşeyi yıkmalısın :|

,,,lel,,,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

BaBe bunu yazdı:

IRET bunu yazdı:

istenen de o zaten korku imparatorluğu kurmak için insanların güvendikleri herşeyi yıkmalısın :|

aynen..yarın kapın calınıp sana ergenekon deseler ki senin uzaktan yakından hicbir alakan bile olmasa hatta ergenekonu ilk defa duymus bile olsan 5 yıl yatarsın ömrün gider.

bunun anlamı türkiye bitti..götü kurtarın

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

zenginin malı züğürtün çenesini yorar arkadaşlar. boş yere uğraşmayın. bizim bilmediğimiz neler dönüyordur neler.

öyle o kadar kolay değil bu yaşananlar. yok şike var. sonra şike teşebbüs birbirinden ayrıldı. sonra şahısla kulüpler birbirinden ayrıldı. sonra sahaya yansımamış dendi. daha da arada cas'a açılan davada öyle bi gövde gösterileri ki. yok uefadan tff den hakkımızı alacaz filan. noldu sonra. neden çektiklerini açıklayamıyorlar.

ya herşey tamam da aptal yerine konmasak iyiydi...

buna aziz yıldırım dahil.

savunmasından hatırladığım küçük bi alıntı;

aziz yıldırım anlatıyor,

ist. b.b maçında 4-5 as futbolcuyla şike ve şikeye teşebbüs ettiğimiz söyleniyo. zaten bu maçta 4'ü oynamadıki. nasıl şike olsun?

benim düşüncem;

be bi akıllı sen misin. kendi ağzınla söylüyon. o 4 topçu o maçta oynamamış işte. bundan ala şike mi olur.

yazık. bu kadar aptal değiliz. bu tarz söylemlerle sadece kendilerini kandırırlar ve küçültürler...

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
Toplam Hit: 3162 Toplam Mesaj: 24