Sıkıldım Artıkk
-
Rebel_Rider bunu yazdı:
-----------------------------
nerede oturuyorsun? il semt..
-----------------------------İstanbul Kadıköy
-
Sezpanhe bunu yazdı:
Rebel_Rider bunu yazdı:
-----------------------------avrupa yakasında esenlere yakın olsaydın beraber bişiler yapabilirdik.. en azından canın sıkılmazdı arkadaş olurdum sana..
-
Rebel_Rider bunu yazdı:
Sezpanhe bunu yazdı:
Rebel_Rider bunu yazdı:
-----------------------------avrupa yakasında esenlere yakın olsaydın beraber bişiler yapabilirdik.. en azından canın sıkılmazdı arkadaş olurdum sana..
-----------------------------çok uzaksın hocam :S
-
sevdiğin bir arkadaşınla sinemaya git :) ben de bunaldım:)
-
programlamaya başla hayatın kaysın.
karakalem çalışmaya başla.
kulaklık takıp çalabileceğin bir alet al, nota öğren, müziğe başla.
partner bul kamasutra kitabı al bütün herşeyi dene. (5000 sayfa)
şiir yaz.
çiçek böcek doğayla ilgilen, benim eski evimde 27 tane çiçeğim vardı her gün sular bakımlarını yapardım stres alıcı kafa dinlendiricidir.
bir hayvan edin, muhabbet kuşu olabilir.
-
Kardeşim Şimdiki Gençligin Durumu Sadece Sende Degil Forumda Böyle Cok Kişi .konu Açıp içini Döküyorlar Haklılarda Adamlar Teknoloji Girdi Hayatımıza Cabuk Yaşamayi Hizli Yaşamayı insanlara Empoze Etti Şimdi insanlar Hizlı Yaşamaktan Boşlukta Kalıyor Şehir Hayati Böyle Gidin Bir Koylere Kücük Yerlere Adamlarin Evinde Tv Bile Yok Ama Huzur Var Sohbet Var Köylülerle iletişim Var Selamlaşma Buluşma Konuşma Yardimlaşma Komşuluk Var şehir hayati insanı ailesi içinde bile yanlız Birakıyor. Sen üzme Yorma takma kafanı okuluna önem ver ilerde cok işine yarayacak
-
26kk025 bunu yazdı:
sevdiğin bir arkadaşınla sinemaya git :) ben de bunaldım:)
-----------------------------dün son paramla hızlı ve öfkeliye gittim tek başıma :|
-
sen bütün eksiklerini tamamlamış kendini aşma ihtiyacı duyorsun gibi ne diyelim hayırlısı :)
-
Abi sana yapacak bişey yok valla . Geçmiş oLsun :)
-
ottomanmurat
Saol kardeşim.
IRET
programlama gibi bişey öğrenmek istiyorum aslında ama nereden başlıyacağımı bilmiyorum böyle şeylere.
karakalemi bir kaç defa denedim ama bende o yetenek yok.
müzik aleti kafamda ama onu alacak para yok.
şiir yerine yazı yazıyorum arada hayatımla ilgili.
çiçek evin heryerinde var.
kuş yerine balık besliyorum :) ama bunlar yetmiyor :( şimdi bana deme herşeye bir cevabın var diye durum bu :|