Sıkıldım Artıkk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhatcelebi
    serhatcelebi's avatar
    Erkek
    Abi sana yapacak bişey yok valla . Senin sorun ciddi. Geçmiş oLsun :)

Serhatcelebi49
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek

serhatcelebi bunu yazdı:
    -----------------------------
    Abi sana yapacak bişey yok valla . Geçmiş oLsun :)

Eyw kardeşim

Zehirrr . . .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek

Foxxxxxx bunu yazdı:

sen bütün eksiklerini tamamlamış kendini aşma ihtiyacı duyorsun gibi ne diyelim hayırlısı :)

valla öyle kardeşim. birşeyler üzerinde yoğunlaşmak istiyorum. bana zamanı unutturcak birşeyler. Severek bıkmadan usanmadan yapabileceğim birşey. 

Zehirrr . . .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek
    yeni ihal bilmediğin bir programı kendi kendine öğrenmeye çalış olmadı videolu anlatımla kar biraz şevk gelir sonrası kolay kendi düşüncen

I am Jack's inflamed sense of rejection
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek

Sezpanhe bunu yazdı:

Draenei bunu yazdı:

hayatını değiştirmeye önümüzde ki sabah kalkarak camiye sabah namazına kılmaya giderek başlayabilirsin. sıkıntıya düştüğünde namaz kıl. aslında sürekli kılmamız lazım ama neyse. :)

her boku yapıyorum bunu yapmıyorum işte hocam :|

hocam dediğim gibi sürekli kılmak lazım ama. onu geç ama unutma sıkıntı çok gelirse içine cidden git. ondan sonra bir dua et, bak iyi gelcek. ben içime sıkıntı geldiğimde yapıyorum bunu.

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

aynı durum var bendede.Ne biliyim hayattan zevk almıyorum.Müzik dinlemeyi filan gerçekten seviyorum yatıyorum kalkıyorum devamlı müzik dinliyoum tek zevk aldığım şey bu. Bu yüzden elektro gitar aldım 2senedir oyle duruyor kenarda böyle bir hevesle başlıyorum belki devamını getiririm diye ama yok olmuyor bir türlü.Programlama ögreneyim diyorum her türlü şeyi hazır ediyorum en fazla 2 gün sürüyor sonra ondanda sıkılıyorum ya çok fazlaheves ediyorum bu yüzden sabırsızlanıp sıkılıyorum yada bilmiyorumb ende bir sorun var.3-4 aydırda akvaryum aldım 125lt balıklarla uğraşıyorum yumurtlamasıydı filan değişik duygular yaşatıyor ama ne bielyim artık içimden gidip beslemek bile gelmiyor.

Dışarı çıksam hep aynı şeyler arklarla sabit biyerde devamlı aynı şeyleri yapıyoruz hiç bir değişiklik yok.Harcanan para da cabası.Sinemaya gideyim desen ilgimi çeken bir film yok uzun süredir.Yapacak hiçbirşey yok pc başında oturup müzik diniliyorum kitap filan okumaya çalışıyorum ama fayda etmiyor bir türlü kendmi veremiyorum yaptığım şeye.Gelir geçer diyorum ama çıkış yolu görememem de içten içe moralimi bozuyor.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek

hocam senin cipralex 10 mg kullanma vaktin gelmiş :) en iyisi bi psikiyatriye git bi recete yazsın sana.

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek

Draenei bunu yazdı:

hocam senin cipralex 10 mg kullanma vaktin gelmiş :) en iyisi bi psikiyatriye git bi recete yazsın sana.

:D iyi gelecekse onada gidecem :> :D

Zehirrr . . .
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    forcarbon
    forcarbon's avatar
    Erkek

aşık ol

liseliyim ben , Tanrı,güneşi her gün yeniden doğurarak,bizi mutsuz kılan her şeyi değiştirmemiz için zaman tanıyor bize.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UnutkanKronik
    kronik
    kronik's avatar
    Erkek

forcarbon bunu yazdı:

aşık ol

hocam aşık ol diyosun da ters teperse işler dahada beter olur...

Tanrı bizim yanımızdaysa, onların yanındaki kim?
Toplam Hit: 4069 Toplam Mesaj: 33