Silah Taşıma Ruhsatı Sahibi Olan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

Benim 4 yıldır var ama daha 1 kez evden çıkarmışlığım yok. Almayın şu silahları ani öfkeyle zararlı çıkan siz olursunuz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehlikeyif
    ehlikeyif's avatar
    Erkek
    Tayga bunu yazdı
    ehlikeyif bunu yazdı

polisler silah için ücret ödemezler, ilk alırken silahı 4 te bir fiyatına alınır o silah beylik tabancan olur.  bunun haricinde yılda ücret ödenmesi gibi bir durum yok .

Polislerde meslek mensubu olarak öderler hocam

http://www.ankara.pol.tr/Sayfalar/Ruhsat_Harc_Ucretleri.aspx

senin bahsettiğin meslek grubu polisler değil güzel insan. mesleğin içindeyim kim benden harç alacak bilip bilmeden sallamayın lütfen.

Ben Sana Mecburum Bilemezsin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    qoqo bunu yazdı

Benim 4 yıldır var ama daha 1 kez evden çıkarmışlığım yok. Almayın şu silahları ani öfkeyle zararlı çıkan siz olursunuz.

Qoqo hocam sen bir daha düşün bence bırakma evde durumlar sakat özellikle şu sıralar aman hoca

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    qoqo bunu yazdı

Qoqo hocam sen bir daha düşün bence bırakma evde durumlar sakat özellikle şu sıralar aman hoca

Yok başkan Silvan'a tayinim çıktı zaten cumartesi gidiyorum orada silahsız dolaşmak olmaz :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    numune
    numune's avatar
    Erkek

hepimiz birer silah alalım sonra birbirimizi vuralım ne güzel

Götüyle inatlaşan donuna sıçar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

lisede ilk atış poligonlarında başladım harçlıklarla silah atmaya (şimdi düşünüyorumda adam iyi cesaretliymiş lise bebesine silah veriyo)

sonra özel güvenlik vs de attım silah ilgim çok fazlaydı bizim peder çok silah alım satımı yapar hala daha bizim ev ufak cephaneliktir

ama taki askere gidene kadar askerde keleş verdiler elimize amk sabah at akşam at birde denetlemede atış takımına seçildim gece at gündüz at sonra tiksindim hevesimmi kaçtı ne oldu bilmiyorum silahdan şuan nefret ediyorum bir şey olursa yumruklarım en büyük silah :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 3448 Toplam Mesaj: 32
silah ruhsat atış