Silahla Vurulma Tehditi
-
Hiç birisi tarafından bu şekilde tehdit edildinizmi?
ve ne yaptınız ?
ne yapardınız ?
Bir arkdaşın başı bu şekilde dertte.
konu:kız mevzusu... -
hocam çıkarım aslanlar gibi dayatırım kafama silahı sık derim sıkamaz merak etme bi boktan kız için adam öldürmezler merak etme
-
koy dötüne rahvan gitsin :F bla bla bla :F
-
Dostum ole kolaymı adam vurmak gideceksin polise bole bole diyip şikayetci olucaksın gelsin vursun seni bakalım.
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------
hocam çıkarım aslanlar gibi dayatırım kafama silahı sık derim sıkamaz merak etme bi boktan kız için adam öldürmezler merak etme
-----------------------------yol vermedin diye adam öldüren var ne diyon hocam sen
-
okuduğum okulda 2 hafta önce kız mevzusu ve sonuç .
-
Durum ciddi boşa alınmaması gerekir bence,
-
Sadece 1cm'lik parmak hareketi için hayatını ortaya koyma bence. Adam öldürmek kolay ya da değil riske girmeye değmez.
-
arkadaşına söyle polise gitsin
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------yol vermedin diye adam öldüren var ne diyon hocam sen
hakikaten hee.. o kadar kolay mı hoca bu işler.. ne cinayetler görüyoruz her gün.. daha 1 hafta önce bir tanıdığımı öldürdüler.. 16 yaşındaydı daha.. o semtin bir psikopatı vardı 23-24 yaşlarında.. pompalı tüfekle geziyordu..öldürdüğü çocuk arkadaşının kardeşi hem de.. içmiş içmiş çocuğa gel buraya demiş çocukta korkmuş gitmemiş kafası iyi diye.. gitmeyince bu da vurmuş..kafası ayılınca ben korkutucaktım sadece..istemeden oldu demiş.. sen düşün yani..16 yaşında çocuk toprağa girdi..
hocam siz de acilen polise gidin..önleminizi alın..
-
Arkadaşlarım ve sevdiklerim için her meseleye girerim hacı ama ortada kız mevzusu varsa ben karışmam daha dogrusu karışılmaz namus öyle kolay bir şey deil çok rahat adam öldürülür öyle konularda
Toplam Hit: 6142 Toplam Mesaj: 59