folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Silahla Vurulma Tehditi

Silahla Vurulma Tehditi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek
    bu ülkede 10 saniye suratına baktın diye adam vuruyorlar hojam.. hangi mantığa minnetse..

git polise şikayet et. en doğal hakkınız.

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Erkek

rapidhacker550 bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam çıkarım aslanlar gibi dayatırım kafama silahı sık derim sıkamaz merak etme bi boktan kız için adam öldürmezler merak etme

pek mümkünatı olan bi hareket değil kanımca lakin kişi manyaksa yapılabitesi artar bana sorarsanız kızdan çekilsin rakip büyük koz oynamış

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

........ 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Erkek

Hocam beline emaneti tak, rahatça hareket et karşına çıkmalarını bekle çekerlerse emaneti sende çek... eğer tek kişi geliyorlarsa sende tek başına rahatça emanetle gez... eğer birden fazla kişi geliyorsa 1-2 arkadaşına söle onlarda sen  dışardayken filan ya yanında olsun ya da peşinde olsun önünü kesip bi yere götürüp falan filan emanet çekerlerse sende çek... baktın indirmiyorlar silahlıya sık seninkilerde ayık olsun... vurur vurmaz gözden kaybolmaya çalışki başka biri seni vurmasın sonra seninkilerde onlara girişir çatışma başlar...

birden fazla kişi geliyorlarsa karşı tarafta sadece kızı isteyen eleamanda silah olcağını düşünüyorum. o yüzden silahlıya sık ama  koluna bacağına öldürme herifi... seninkilerde sopa mopa girişsin...

Not :  Harbi  silah taşıma ama  kurusıkı al ak :D  zaten mesafe yakından bir iki ayağına koluna filan sıksan o lavuk kalkamaz sende  tenhaya geçip arkadaşlarınla beraber çatışırsın. 

dışarda çok ses var içerde uzay.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

saint_of_rock bunu yazdı:

Hocam beline emaneti tak, rahatça hareket et karşına çıkmalarını bekle çekerlerse emaneti sende çek... eğer tek kişi geliyorlarsa sende tek başına rahatça emanetle gez... eğer birden fazla kişi geliyorsa 1-2 arkadaşına söle onlarda sen  dışardayken filan ya yanında olsun ya da peşinde olsun önünü kesip bi yere götürüp falan filan emanet çekerlerse sende çek... baktın indirmiyorlar silahlıya sık seninkilerde ayık olsun... vurur vurmaz gözden kaybolmaya çalışki başka biri seni vurmasın sonra seninkilerde onlara girişir çatışma başlar...

birden fazla kişi geliyorlarsa karşı tarafta sadece kızı isteyen eleamanda silah olcağını düşünüyorum. o yüzden silahlıya sık ama  koluna bacağına öldürme herifi... seninkilerde sopa mopa girişsin...

Not :  Harbi  silah taşıma ama  kurusıkı al ak :D  zaten mesafe yakından bir iki ayağına koluna filan sıksan o lavuk kalkamaz sende  tenhaya geçip arkadaşlarınla beraber çatışırsın. 

Aksiyon filmi çektin hocam 2 dakika da (:  O değilde kız için kavga edenleri hiç anlamıyorum.Ulan sorun kıza kimde gönlü varsa o'na gitsin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek
    hayatım boyunca "abartmıyorum" onlarca kavganın içinde başrol oyuncusu olarak yer aldım.birçoğundanda eserler var üzerimde halen taşıyorum: ) çok şükür kız için değil içinde kız adı geçen bir kavgam dahi olmadı.Bence sıkmak kolaydır.sonunu sonucunu düşünme yetisi olmayan birçok insan var kolayca silah temin edebilecek.Senin yerinde olsam bende onu aynı şekilde korkuturdum.Gece sokakta yürüyemeyecek kadar korkut ki birdaha seni gördüğünde yolunu değiştirsin.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Erkek
    nuggets54 bunu yazdı:
    saint_of_rock bunu yazdı:

Aksiyon filmi çektin hocam 2 dakika da (:  O değilde kız için kavga edenleri hiç anlamıyorum.Ulan sorun kıza kimde gönlü varsa o'na gitsin.

banada öyle geldi hocam :D

hocam kıza sormakla olmuyor  mevzu yapmaya kalkışan adam kıza sorduktan sonrada onu seçmeyince aynı şeyi yapıcak... en iyisi belinje emaneti takıcan o sana çekersen sende ona çekicen... tabi tek gezmiyceksin o tek gelmiyorsa... :D

dışarda çok ses var içerde uzay.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    adam zaten delikanlı olsa yumruğuna güvenir silaha değil amk ama ortalıkta deliği kanlı çok namert çok o yüzden polise gidin derim.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    villa hocam kızı sevmiyorsa arkadaşın hiç dert etmesin boşveersin yok kızı seviyorsa ozaman polise gitsin

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Yaparım ederim diyen adamdan bi bok olmaz.

Dip Not : Siz yinede eşeği sağlam kazığa bağlayın.

Toplam Hit: 6130 Toplam Mesaj: 59