Silinen Klasör Kurtarma
-
Zukkum bunu yazdı
Hocam, HDD'in SSD değilse kurtarma şansın yüksek.
ssd deydi klasor yani c de sistemin kurulu oldugu yerde hemen deniyorum programları
-
durum;
file scavenger denedim bu sanırım hala mevcutta olan klasörlerden buluyor. cunku sildiğim klasörden all files secili olmasına bi tane dosya bile bulamadı
recovery my files denedim, istediğim gibi klasör klasör buldum ama sanırım aynı konumda aynı isimle sildikten sonra yeni klasör oluşturduğum için bulamıyor. denemeye devam
RotKerim tarafından 27/Ara/17 01:49 tarihinde düzenlenmiştir -
RotKerim bunu yazdı
durum;
file scavenger denedim bu sanırım hala mevcutta olan klasörlerden buluyor. cunku sildiğim klasörden all files secili olmasına bi tane dosya bile bulamadı
recovery my files denedim, istediğim gibi klasör klasör buldum ama sanırım aynı konumda aynı isimle sildikten sonra yeni klasör oluşturduğum için bulamıyor. denemeye devam
hocam programı çalıştırırken bi uyarı çıkması lazım, silinen dosyaları da göster veya atla diye.
-
LynXMaSTeR bunu yazdıRotKerim bunu yazdı
durum;
hocam programı çalıştırırken bi uyarı çıkması lazım, silinen dosyaları da göster veya atla diye.
tw de yardımcı olabilir misin? sanırım ingilizcem yetmedi öyle bi uyarı görmedim
-
RotKerim bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdıRotKerim bunu yazdı
durum;
tw de yardımcı olabilir misin? sanırım ingilizcem yetmedi öyle bi uyarı görmedim
Hocam şurdaki uyarı çıkması lazım tararken, burada "No, display deleted files" demen lazım.
Herhalde tarama yapıcam onaylıo musun die sormuş olabileceğini düşünüp yes basıp geçmiş olabilirsiniz.

-
çift mesaj olmuş
LynXMaSTeR tarafından 27/Ara/17 12:32 tarihinde düzenlenmiştir -
Hazır konu açılmışken bende sorayım beyler SD kartı ne telefon görüyor nede PC görüyor ama içinde çok önemli dosyalarım var nasıl kurtarabilirim bu dosyaları
-
logas bunu yazdı
Hazır konu açılmışken bende sorayım beyler SD kartı ne telefon görüyor nede PC görüyor ama içinde çok önemli dosyalarım var nasıl kurtarabilirim bu dosyaları
pc de sd kart girişi var ise ordan takıp deneyin.
-
LynXMaSTeR bunu yazdılogas bunu yazdı
Aynen denedim onuda PC gormedi
-
logas bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdılogas bunu yazdı
Aynen denedim onuda PC gormedi
asus n56vz laptop ta sd kart girişinden takınca ayrı bir depolama birimi olarak görüyor.
daha önce silinen fotoğrafları o şekilde geri getirmiştim.