Silinen Klasör Kurtarma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    Zukkum bunu yazdı

Hocam, HDD'in SSD değilse kurtarma şansın yüksek.

ssd deydi klasor yani c de sistemin kurulu oldugu yerde hemen deniyorum programları

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

durum; 

file scavenger  denedim bu sanırım hala mevcutta olan klasörlerden buluyor. cunku sildiğim klasörden all files secili  olmasına bi tane dosya bile bulamadı

recovery my files denedim, istediğim gibi klasör klasör buldum ama sanırım aynı konumda aynı isimle sildikten sonra yeni klasör oluşturduğum için bulamıyor. denemeye devam

RotKerim tarafından 27/Ara/17 01:49 tarihinde düzenlenmiştir

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı

durum; 

file scavenger  denedim bu sanırım hala mevcutta olan klasörlerden buluyor. cunku sildiğim klasörden all files secili  olmasına bi tane dosya bile bulamadı

recovery my files denedim, istediğim gibi klasör klasör buldum ama sanırım aynı konumda aynı isimle sildikten sonra yeni klasör oluşturduğum için bulamıyor. denemeye devam

hocam programı çalıştırırken bi uyarı çıkması lazım, silinen dosyaları da göster veya atla diye.

goo.gl/qBNZmW
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    RotKerim bunu yazdı

durum; 

hocam programı çalıştırırken bi uyarı çıkması lazım, silinen dosyaları da göster veya atla diye.

tw de yardımcı olabilir misin? sanırım ingilizcem yetmedi öyle bi uyarı görmedim 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    RotKerim bunu yazdı

durum; 

tw de yardımcı olabilir misin? sanırım ingilizcem yetmedi öyle bi uyarı görmedim 

Hocam şurdaki uyarı çıkması lazım tararken, burada "No, display deleted files" demen lazım.

Herhalde tarama yapıcam onaylıo musun die sormuş olabileceğini düşünüp yes basıp geçmiş olabilirsiniz.

goo.gl/qBNZmW
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

çift mesaj olmuş

LynXMaSTeR tarafından 27/Ara/17 12:32 tarihinde düzenlenmiştir

goo.gl/qBNZmW
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    logas
    logas's avatar
    Erkek

Hazır konu açılmışken bende sorayım beyler SD kartı ne telefon görüyor nede PC görüyor ama içinde çok önemli dosyalarım var nasıl kurtarabilirim bu dosyaları

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    logas bunu yazdı

Hazır konu açılmışken bende sorayım beyler SD kartı ne telefon görüyor nede PC görüyor ama içinde çok önemli dosyalarım var nasıl kurtarabilirim bu dosyaları

pc de sd kart girişi var ise ordan takıp deneyin.

goo.gl/qBNZmW
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    logas
    logas's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    logas bunu yazdı

Aynen denedim onuda PC gormedi

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    logas bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    logas bunu yazdı

Aynen denedim onuda PC gormedi

asus n56vz laptop ta sd kart girişinden takınca ayrı bir depolama birimi olarak görüyor.

daha önce silinen fotoğrafları o şekilde geri getirmiştim.

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 3501 Toplam Mesaj: 25
silinen