Silinen Klasör Kurtarma
-
logas bunu yazdı
Hazır konu açılmışken bende sorayım beyler SD kartı ne telefon görüyor nede PC görüyor ama içinde çok önemli dosyalarım var nasıl kurtarabilirim bu dosyaları
Hocam, SSD diskiniz bilgisayara takılı iken Windows Live ya da Hiren Boot benzeri programladan bilgisayarı acıp SSD'inize ulaşmayı deneyiniz.
-
Zukkum bunu yazdılogas bunu yazdı
Hazır konu açılmışken bende sorayım beyler SD kartı ne telefon görüyor nede PC görüyor ama içinde çok önemli dosyalarım var nasıl kurtarabilirim bu dosyaları
Hocam, SSD diskiniz bilgisayara takılı iken Windows Live ya da Hiren Boot benzeri programladan bilgisayarı acıp SSD'inize ulaşmayı deneyiniz.
hocam sen cok yanlıs anlamışsın, ssd disk değil, sd memory carddan bahsediyor arkadas
-
logas bunu yazdı
aynısı bana da lazım. telefon sd kartı görmemeye başladı. bilgisayara taktım, bir kaç farklı android denedim hiç bir şekilde sdkartı görmüyor. benim sdkart şu an yanımda değil. sen dene olursa bana da yaz :)
cmd ye gir. sdkartı bilgisayara tak. harf versin. "format f:" yap ya da g hangi harfi verirse enter yap. yada hirensboot programında usbformattool var onla formatlamayı dene. formattan hemen sonra recuva ile tüm dosyaları geri getir. yalnız kurtardığın dosyaları masaüstüne çıkar.
-
benim notebook harddiskinde de sıkıtıntı var elektrik geliyor dönüyor ama görmüyor içindeki dosyaları almam gerekli var mı fikri olan?