Silinme Sorunuyla İlgili Bir Öneri [Çözüldü]
-
Playofla iligli bir konu açmıştım fakat silinmiş.Kim tarafından neden bilemiyorum bunun için bir script yazmak mümkün mü ?
Rene sanıyorum yapar bunuda.Banlanmadaki gibi pmye mesaj atar.Şu admin şu sebepten dolayı konunuzu silmiştir bilginize die ne derisni nasıl olur ?
-
sebep yazılamayabilir cunku onlarca konu siliniyor. ama konu sılındı dıye mesaj atılabilir.buda sistemi kasabilir.
ama olursa da hoş olur bence.
-
ya onlarca konu siliniyorda ne bilim mesela benim konum nedne silindi ??MErak ettim en basitinden
-
arklar bende yarım saat önce kablolu internetle ilgili yeni bi haber ekledim 10 ytl gibi bi fiyata internet baglancaktı millet haberim silndi :S
-
Silinen konu ve mesajlarin...
her sayfada 60-70 kayit var 750*60 =45000
45000 konu+mesaj ...siz dusunun gerisini :D bu kayitlar 1haftalikmi 5gunlukmu onada bakmadim...
-
Konunun silinme nedeni belli gibi bence. Sitede Futbol yasak:P Yani yoneticiler futbol olayina pek sicak bakmiyorlar, o yuzden arada bir hos gorseler de silebiliyorlar konuları:-) Ah be ne olurdu bir de fanatik adminimiz olsa, ne guzel konusurduk:P
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Silinen konu ve mesajlarin...
45000 konu+mesaj ...siz dusunun gerisini :D bu kayitlar 1haftalikmi 5gunlukmu onada bakmadim...
-----------------------------öhh :|
-
walla cok ii olr benim konularım cok siliniyo zaten bali nedenini bilelim ona gore konu acalım
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Silinen konu ve mesajlarin...
-----------------------------o rakamlar abarti
ortalama gunluk silinen konu sayisi renenin co$up 20-25 konu silmedigi gunlerde 14-15 civari.
zumsukun dedigi gibi bi uygulama olsa faydali olurdu. hata yapan da nerde hata yaptigini gorurdu en azindan.
zumsukun konusunun silinmesi de futbol konusu oldugu icindir
-
Bizim sözlük için yazmıştım zamanında. Ne yaptık diye bir bölüm.
Her sildiğimiz konunun nedenini de yazıyorduk hatta kimin sildiğini de. (zamanı cartu curtu)
Zor bişey değil benim yarım saatimi almıştı renenin 10 dakikasını felan alır.
Ama ben sonradan kaldırmıştım bu bölümü çünkü konusu silinen mesaj atıyordu uğraşamadım.
-
Bazı durumlarda, Aktif konulara girdiğimde, konuların orantısız olduğunu gördüğüm taktirde ortalama 20 25 konu sildiğimde oluyor, Genel konu oranını tutturmak için...
Ama bu konu sıkıntı yaratmaya başladı, bununla ilgili bi script yazacam...
Bu arada zumsuk konun futbol konusu imiş...