folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Silinme Sorunuyla İlgili Bir Öneri [Çözüldü]

Silinme Sorunuyla İlgili Bir Öneri [Çözüldü]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Playofla iligli bir konu açmıştım fakat silinmiş.Kim tarafından neden bilemiyorum bunun için bir script yazmak mümkün mü ?

Rene sanıyorum yapar bunuda.Banlanmadaki gibi pmye mesaj atar.Şu admin şu sebepten dolayı konunuzu silmiştir bilginize die ne derisni nasıl olur ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

sebep yazılamayabilir cunku onlarca konu siliniyor. ama konu sılındı dıye mesaj atılabilir.buda sistemi kasabilir.

ama olursa da hoş olur bence. 

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    ya onlarca konu siliniyorda ne bilim mesela benim konum nedne silindi ??MErak ettim en basitinden
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErPecker
    ErPecker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arklar bende yarım saat önce kablolu internetle ilgili yeni bi haber ekledim 10 ytl gibi bi fiyata internet baglancaktı millet haberim silndi :S

ben bi aygır sen bi taysın..Bırakın uLan ses yankılansın . fİqeR Ki Ase ME---------alayına FCUK OFFF------------
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Silinen konu ve mesajlarin...

her sayfada 60-70 kayit var  750*60 =45000

45000 konu+mesaj ...siz dusunun gerisini :D  bu kayitlar 1haftalikmi 5gunlukmu onada bakmadim...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    Konunun silinme nedeni belli gibi bence. Sitede Futbol yasak:P Yani yoneticiler futbol olayina pek sicak bakmiyorlar, o yuzden arada bir hos gorseler de silebiliyorlar konuları:-) Ah be ne olurdu bir de fanatik adminimiz olsa, ne guzel konusurduk:P

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------

her sayfada 60-70 kayit var 750*60 =45000

45000 konu+mesaj ...siz dusunun gerisini :D bu kayitlar 1haftalikmi 5gunlukmu onada bakmadim...

öhh :| 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek
    walla cok ii olr benim konularım cok siliniyo zaten bali nedenini bilelim ona gore konu acalım

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:

her sayfada 60-70 kayit var  750*60 =45000

45000 konu+mesaj ...siz dusunun gerisini :D  bu kayitlar 1haftalikmi 5gunlukmu onada bakmadim...

o rakamlar abarti 

ortalama gunluk silinen  konu sayisi renenin co$up 20-25 konu silmedigi gunlerde 14-15 civari.

zumsukun dedigi gibi bi uygulama olsa faydali olurdu. hata yapan da nerde hata yaptigini gorurdu en azindan.

zumsukun konusunun silinmesi de futbol konusu oldugu icindir 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek

Bizim sözlük için yazmıştım zamanında. Ne yaptık diye bir bölüm.

Her sildiğimiz konunun nedenini de yazıyorduk hatta kimin sildiğini de. (zamanı cartu curtu)

Zor bişey değil benim yarım saatimi almıştı renenin 10 dakikasını felan alır.

Ama ben sonradan kaldırmıştım bu bölümü çünkü konusu silinen mesaj atıyordu uğraşamadım.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Bazı durumlarda, Aktif konulara girdiğimde, konuların orantısız olduğunu gördüğüm taktirde ortalama 20 25 konu sildiğimde oluyor, Genel konu oranını tutturmak için...

Ama bu konu sıkıntı yaratmaya başladı, bununla ilgili bi script yazacam...

Bu arada zumsuk konun futbol konusu imiş... 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 5423 Toplam Mesaj: 32